Maleri vs polering en vedovn

October 2

Maleri vs polering en vedovn

De forskjellige teknikkene som brukes i maleri eller polering en vedovn produsere samme virkning: transformere en støvete, rusty komfyr til en med en slik ny finish. Adressering komfyrens feil før maling eller polering bidrar til et vellykket resultat. Noen få små forskjeller mellom de to teknikkene hjelpe du avgjøre å bruk.

Forberedelse

Ovner i dårlig forfatning eller som trenger reparasjoner må forberedes før maling eller polering. Fjern rust med en stålbørste som er knyttet til en drill, stålull eller et produkt som naval gelé, vann-fortrenge spray eller kommersielle rustfjerner. Bruke rustfjerner rustne-lukket bolter eller hengsler. Reparere mindre sprekker og sømmer i støpejern ovner med ovn sement. Hvis skaden er alvorlig, betenke har ovnen sandblåst. Ikke-drift hengsler og åpninger må fjernes av acetylen og erstattet med nye deler.

Maleri

Høy temperatur spray maling brukes vanligvis på ovner, i stedet for maling påføres med pensel. Prosessen omfatter rengjøring komfyren, med en høy temp primer og deretter spray-painting den utvendige overflaten. Komfyren tørker for en time, og deretter en andre strøk maling brukes hvis nødvendig. vanligvis nok en enkelt belegge. Malingen cures deretter over de neste tre eller fire firings. Forvent malingen til å få klissete og røyk, mens den brenner; Dette er normalt. Maling som er for tykk eller som brukes over skitt eller rust vil Skrell.

Polering

Polering innebærer rengjøring ovnen og deretter bruke et lag av polsk kalt komfyr svart. Polsk er brukt på en kald overflate med en fuktig klut, lov til å tørke i 10 til 15 minutter og deretter polert til en glatt overflate. Polske kurer over neste par firings av ovnen, og det kan røyke og lukter ille til herding helt. Polsk kan brukes på jern eller stål, men det vil ikke overholder områder som har vært sandblåst. Bruke et produkt spesielt utviklet for bruk på ovner.

Betraktninger

Både maleri og polering krever god ventilasjon. Arbeid på komfyren utenfor hvis mulig. Hvis det ikke er mulig, åpne dører og Vinduer, slå på fans og ordne en dråpe klut rundt bunnen av ovnen. Høy temperatur spraymaling kommer i en rekke farger, mens ovnen svart brukes for polering kommer bare i svart. Polsk kan ikke brukes over maling og kan smitte over på ting som kommer i kontakt med den. Det flekker på huden, så bruk hansker når du arbeider med den. Rengjøring krever en mild bleike løsning. Komfyren polsk forhindrer ytterligere rust fra forming.