Maleri kjøkkenskapet med en rustikk glasur

April 10

Kjøkken er et samlingspunkt for familie og venner en plass for å skape god mat. Siden et kjøkken har en naturlig varm og koselig følelse, forsterke det egenskapen med en rustikk glasur på kjøkkenskapet. Glasur er tilgjengelig på maling eller hjemme forbedring butikker i ulike utførelser. For en rustikk utseende, vil en YouTube eller weathered glasur gi en gammeldags, antique utseende til skap.

Instruksjoner

•Prepare skap ved å fjerne skapdører, skuffer og maskinvare knyttet til seg. Hvis gjenbruk maskinvaren, sette bitene i en plast oppbevaringspose eller rett.

•Fjern noen elementer fra skuffer, benkeplater og andre områder som kan forstyrre maleriet. Dekker benkeplater med en dråpe klut og tape området der vegg og skap rammen møtes. Plass CAB skuffer og dører på en dråpe klut i et godt ventilert rom eller en utenfor arbeidsområdet.

•Vaskestasjonen tømmes overflaten av skap rammen, dører og skuffer bruker en løsning av TS - en kraftig renere som er effektive i forberedelsene overflater for maling og varmt vann. Bland løsningen i henhold til produsentens instruksjoner, og bruke den med en fuktighet washcloth eller svamp. At overflaten til luft tørr før du fortsetter.

•Sand skap dører, skuffer og rammer med en 120-korn sliping blokker for å gjøre litt ujevn overflaten - dette vil hjelpe maling overholder tre overflaten. Sliping blokker er vanligvis plassert ved sandpapir i maskinvare og hjem forbedring butikker. Bruke 120-korns slipepapir hvis sliping blokker ikke er tilgjengelig. Tørk sagflisa fra overflater med en tack klut.

•Apply en grunning farge til skap rammen, dører og skuffer med en liten skapet maling roller. Maling vanskelig å nå områder, hjørner og tynne strimler med en 2-tommers pensel med jevne. La base frakken fargen tørke over natten.

•Bruk en kvalitet nylon pensel bruke en tynn, selv pels på YouTube eller forvitring glasur til skap overflaten. Gjelde ikke en tykk belegge. La glasur tørr for to til fire timer før du fortsetter.

•Apply top coat maling ved hjelp av en pensel og maling roller. Bruk en flat interiørmaling og unngå semi glans eller høyglans sheens, som disse ikke fungerer godt med antiquing glasurer. Bruke top coat i én retning for en selv knitre. Gjelder ikke en andre strøk og kontinuerlig roll maling valsen over samme område, siden den underliggende glasuren vil føre til at malingen bli gummy. Dekkhårene begynner å sprake fra glasur laget under og basisfargen vises gjennom sprekker. Tillate skap tørke 72 timer før en klar beskyttende belegg.

•Apply en klar beskyttende dekkhårene til skap med en kvalitet nylon pensel. Tillate klarlakk tørke fire til seks timer før koble maskinvaren og installere CAB skuffer og dører.

Tips og advarsler

  • Utmattelse skap ytterligere ved hjelp av sandpapir på kanter og tilfeldige områder av skap før top coat.