Maleri interiør murvegger

November 6

Maleri interiør murvegger

Maling innvendig murvegger er en enkel prosess som kan gjennomføres på mindre enn en dag hvis det gjøres riktig. Maleri murstein er forskjellig fra maleri vanlige gips ved at den krever spesiell grunning og rengjøring før faktisk maleriet prosessen. Maleri murstein kan beskytte murverket seg og kan også forbedre den samlede estetiske appellen til ditt hjem. Mens det kan høres ut som en vanskelig prosess, er det faktisk ganske enkelt med riktige instruksjoner.

Instruksjoner

•Rengjør hele ansiktet av murveggen med en mild såpe og vann å fjerne sot eller løst smuss på overflaten av rock. Tillate murstein ca 2 til 4 timer å helt tørt.

•Plasser caulk inn noen sprekker eller deler i murveggen. Sette caulk i en caulk pistol, og trekker på avtrekkeren på pistolen å løslate caulk fra hylsteret. Bruk fingeren eller flate enheter for å glatte ut caulk etter anvender det å gi det en estetisk tiltalende.

•Apply et lag med 100 prosent akryl primer murveggen ved lasting maling i din maling roller og rullende maling på murstein i en langsom og selv måte. Tillate primer omtrent 1 time tørke helt. Arbeide fra toppen ned. Start nærmest taket og jobb deg ned veggen. Bruk pensel til å fylle ut noen små områder du kan nå med valsen.

•Apply et lag med akrylmaling til murveggen ved å følge den samme fremgangsmåten brukes for å bruke primer i trinn 3. Hvor mye maling trengte å dekke veggen vil variere avhengig av overflaten området du maler. Hovedregelen er å anslå ca 250 kvadrat fot per gallon. Hvis, etter første strøk maling, kan du fortsatt se røde kommer gjennom maling, Påfør et andre lag med maling med de samme trinnene.