Male Over sprekker male på badet

August 29

Sprekker male har mange årsaker. Gamle og slitte paint er en viktig årsak til sprengning maling. Mens maling beholder sin holdbarhet over tid, til slutt mister overholde evnen til og begynner å sprekk og Skrell. En annen årsak er uriktig forbehandling, der forurensning, som skitt og rusk, holde maling stikker riktig til overflaten. Sprekker male i et bad er passende forårsaket av fukt får under maling.

Instruksjoner

•Se om noen kilder til fuktighet som kan forårsake sprengning maling. Svette eller lekker rør og overflødig kondens kan samle bak maling og føre til sprekk. Reparere eventuelle lekkasjer og installere fuktighet vents og eksos fans der det er nødvendig (se produsentens instruksjoner for installasjon) til å opprette en tørrere miljø og hindre fremtidige skader.

•Bruk maling skraper å skrape bort løs maling fra sprengning områder. Hvis ikke fjernet, vil den gamle malingen ødelegge din nye lakk. Forsiktig sveip skrapen over overflaten til alt løst sittende farge er fjernet.

•Sand noen ujevnheter fjerne gamle flekker og glatte overflaten. For ødelagt områder, bruk gips sammensatte til å reparere dem da sand overflaten for å gjøre det glatt. Sliping er viktig for å oppnå en jevn området. Maling sprer mer jevnt over en jevn overflate.

•Tørk overflaten med en fuktig klut for å fjerne sliping støv. Hvis forurensning, som skitt og støv på overflaten når du bruker din ny maling, risikerer du at malingen ikke å følge riktig. Forurensning blokkere maling fra stikker til i maleriet området. Vente på området helt tørt før du fortsetter.

•Tape av alle områder du ikke ønsker malt. Malerens tape er enkel å bruke og forlater å ingen bånd rester bak. Bruke tape for å beskytte trim stykker, tak, skap og andre område du ikke male.

•Prime området å forsegle porøse områder. Primer gir også i maleriet området en glatt overflate for din nye lakk. Venter primer å helt tørre før du bruker din ny maling.

•Bruk en høykvalitets maling pensel og roller å bruke maling. Lav kvalitet maleverktøy pleier å falle fra hverandre enkelt og tilbyr ikke selv malingsstrøkene som høy kvalitet trenger. Høy kvalitet, høy glans maling er også nødvendig for maleri bad. En høyglanset finish er robust og motstandsdyktig mot fukt gjør det et passende valg for bad, siden de er høy trafikk og svært fuktige områder. Bruke maling, arbeider en del av rommet på en gang, i en opp og ned bevegelse, ligner på en "W" figur. Bruke maling valsen for store områder og ansette børste for å komme inn i hjørnene. Vente på maling tørke før annen urt.