Male Over rustne Baseboards

July 26

Male Over rustne Baseboards

Når du hører ordet "baseboards", du kan tenke på metall eller plast molding som passer nederst på en vegg. Metall baseboards brukes imidlertid med baseboard varmeovner, som ofte finnes i eldre boliger som ikke har en sentralfyr eller ovn. På innsiden av metall baseboards er elementer slik at du kan varme huset. Rustne baseboards kan være en fare fordi barn kan bli kuttet eller satt rustne materialet i munnen. Rust skjemaer på metall baseboard når det utsettes for oksygen, vann eller fuktighet. Over tid svekker eksponering baseboard.

Fjerning

Fjerne baseboards å rengjøre rust av metallet. De fleste baseboards feste til veggen med en krok på toppen og bunnen av metalldeksel. Løft baseboard, og trekke ut på baseboard, slippe det fra øverste kroken. Trykk ned, og ta den nedre leppen av baseboard av kroken nederst. Plass de metall baseboards på en så hest for forbehandling.

Skraping

Du kan bruke fine-korns slipepapir fjerne lys rustflekker, men stålull eller en stålbørste er behøvde å fjerne tungt rustne områder på baseboard. Rengjøre rust av baseboards i et ventilert område, og bruke sikkerhetsutstyr som beskyttelsesbriller og en ansiktsmaske. Kontroller at alle rust fjernes fra overflaten av baseboard før maling, fordi rust rester for tidlig kan forverres av ny maling. Et område av baseboard med restene av gamle maling må bli pusset for å sikre den nye malingen pinner til overflaten.

Rengjør

Fjerner alle rust fra overflaten av baseboard, vaskes baseboards med en avfettingsmiddel, som Ultra HD eller makt pluss. Skrubbe baseboard med myk-bristled pensel og skyll grundig for å fjerne avfettingsmiddel. Tørr med en myk klut og la baseboards air-dry. Baseboards må være helt tørt før du bruker noen primer eller maling.

Primer

Bruke en rust-hemmende primer, som rent metall primer produsert av Rust-Oleum. Bruke primer med pensel, i stedet for en spray primer. Penselen kan du komme inn alle sprekker og kløfter av baseboard, hvilke sprøyting kan gå glipp av. Når primer er tørt, inspisere overflaten av baseboard å sikre overflaten er helt dekket. Primer må være helt tørt før flere maler.

Maling

Velg farge på maling og bruke. Kontroller at du bruker en rust-hemmende maling, ligner på primer. Du kan bruke en spray eller pensel gjelder denne maling. Kjøpe en spray er dyrere deretter brush-om maling. Hvis du bruker maling med pensel, back-børste for å sikre at du nivå pelsen. Det anbefales at du bruker to strøk med maling, men Tillat første strøk tørke før andre strøk. Installere baseboards etter maleriet.