Mais Gluten måltid Crabgrass behandling

July 21

Crabgrass er en vanlig Luke som danner i flekker eller store klumper. De fleste artene er lav vekst og årlige sommer planter. Den vokser best i full, varmt sollys. Kontrollere crabgrass er ikke lett. Hvis venstre ubehandlet, jord blir mettet med frø og så blir et årlig problem. Frarøver god gresset av næringsstoffer som den trenger å vokse full og sunn. En metode for å drepe crabgrass innebærer en organisk ugressmiddel kalles mais gluten måltid.

Mais Gluten måltid

Horticulturist Nick Christians utviklet tilfeldigvis mais gluten måltid som et ugressmiddel da han forsøkte å kontrollere sopp vekst på golfbaner. Et biprodukt av korn og brukes å gjøre maismel og mais sirup, og solgt som gyllen gul måltid eller lys brun granulater, den har mange bruksområder. I tillegg til et forsvar mot sesongens crabgrass fungerer den også som mat for kyrne, katter, hunder, fisk og kyllinger. Mais gluten måltid, klassifisert av EPA som en minimal risiko plantevernmidler, unntatt fra registrering og vurdert en biologisk plantevernmidler.

Slik fungerer det

Måltidet hindrer frø i å utvikle røtter. Mens dette ikke drepe seedlings, styrker det dehydrering. Det vil ikke skade gresset som allerede er blitt etablert. Med andre ord, påvirkes gress som allerede har dannet røtter ikke.

Bruk

Effektiv bruk innebærer å bruke med en sprederen. Doseringen anbefalt er mellom 12 til 20 pounds for hver 1000 kvadratmeter føtter av plenen. Det fungerer best brukt to ganger i året, en gang i våren og en gang i høst, når ugresset er sprouting. Rundt 15 mars er en god tid for den første søknaden. Høsten programmet skal forekomme en gang i midten av August til midten av September.

Gluten krever en tørking periode, slik at røttene av crabgrass tørke. Best resultat inkluderer vannhull som korn måltid brukes, så tillater en fullstendig tørke ut av plenen.

Farer

Svært få problemer med bruk av mais gluten måltid. En ting du bør være klar over, er imidlertid mulig allergiske reaksjoner på produktet. Hvis du eller noen i familien din er allergisk mot korn, bør du ikke bruke mais gluten måltid. Mais gluten måltid ikke er noen trussel for miljøet