Mahogny oppkjørselen oppføring Gate installasjon

May 29

Oppkjørselen porter kan gjøres fra en rekke forskjellige materialer, inkludert ulike typer metall og tre. Mahogni, som er vanlig for innendørs møbler, men er også egnet for utendørs konstruksjon, kan tjene som primære materiale for oppkjørselen gates, gir besøkende hjem en sterk førsteinntrykk gir sikkerhet og personvern for deg og din familie.

Etterbehandling mahogni

Før du fullfører installasjon på en mahogni oppkjørselen gate, er det best å utføre noen etterbehandling du har tenkt å gjennomføre for tre. Dette blir enklere før maskinvaren er koblet og mens dørene er fortsatt i kontrollerte omgivelser på en kjeller eller garasje. Mahogny er verdsatt for sin naturlige tekstur og tre korn, som maling vil skjule. I stedet vil røde og varm brune flekker frem tre naturlige karakter og gi det utseende av alderen mahogny. En klar tetningsmasse vil beskytte den dyre mahogny og hjelpe opprettholde utseendet etter år med eksponering for regn og sol.

Maskinvare

Mahogny har en gjennomsnittlig vekt for tre, bare litt tyngre enn furu og sedertre men lettere enn eik. Dette betyr at mens store mahogni oppkjørselen gates krever slitesterkt metall isenkram, mest metall hengsler og skruer laget for tre vil gi nok styrke til å sikre døren. Hvis du bruker en innkjørsel gate kit, kontroller at maskinvaren er vurdert for vekten din tre gate. Hvis du kjøper din egen maskinvare, kontroller at skruene ikke er lenger enn dybden av døren på punktet der de vil knytte hengsler, åpne mekanisme og låsen.

Innlegg

En mahogni oppkjørselen gate betyr også at du kan bruke tre innlegg i de fleste tilfeller. Stålramme eller et spesielt store mahogni gate, som en brikke skyveport, kan kreve metall innlegg. I andre tilfeller være vanlige 4-av-4s sterk nok til å fungere som en støtte for porten, forutsatt du begrave dem dypt nok i bakken. Du kan flekken innlegg for å matche din gate eller male dem etter metall maskinvare, avhengig av din gate's utseende og organisere.

Betraktninger

En mahogni oppkjørselen gate utseende og styrke garantere ikke sikkerhet, selv om installasjonen går perfekt. En innkjørsel gate sikkerheten er bare så god som klinke, lås og åpning mekanismen som hindrer noen i å tvinge den åpen. Hvis sikkerhet er din primære bekymring, kan deretter en metall gate eller en gate som inkluderer en metallramme og mahogni paneler tilfredsstille dine behov best.