Magnolia treet grønne sopp sykdom

January 14

Hvis du har en vakker blomstrende magnolia, enten en dverg størrelse eller majestetiske full-size, utvilsomt får bekymret for elementer påvirker sin optimal helse og utseende. Ofte sentre denne bekymringen rundt grønn vekst på stammen og grenene og om det er skadelig for treet.

Litt om Magnolia

Magnolia, er med sine mange varianter dyrket størrelse og blomst farge, knyttet til sørstatene og deres milde klima. De mellomstore dyrkere og bortsett fra den forventede rikelig vår blomstrer, de er verdsatt som en betydelig skygge treet når eldre. Magnolia er tolerant av luftforurensning når deres andre behov for full sol og sur fuktig jord er oppfylt.

Hva er en sopp

En ekte sopp mangler klorofyll og har ingen stammer eller blader. Det gjengir av spores. Disse sporer har flere måter å blir introdusert til treet. Spores kan overføres til din magnolia på en air aktuelle, eller av insekter. Regnvann avrenning kan vaske spores fra ett område til et annet.

Grønne sopp på din Magnolia

Ofte sett på stammer og greiner av Magnolia, blir grønnaktig veksten mest synlige som bladene slippe og treet står nakne. Hvis grønnaktig stoffet ligner skalaer er lav. Laver er en sopp som ikke vil skade din tree. Laver finner levende trær eller døde råtnende tre på bakken. Treet gir fysisk støtte soppen behov.

Hvis ikke laver, hva er det?

Hvis din magnoliatre gjelder milde, fuktig vær og stammen og grenene utseende endres av en grønnaktig mugg-lignende stoff, du har å gjøre med en alger. Algene, skjønt ikke hyggelig å se på, er ikke skadelig. Spores er spredt på lufta gjeldende gjør det nesten umulig å kontrollere. Du kan ha noen innvirkning på alger med bruk av kommersiell alger og mugg (mugg) renere produkter solgt på hagesenter. Hvis du velger å bruke et slikt produkt må det er mennesker, pet og plante vennlig.

Ignorere og nyte

Om din magnolia har flekker av laver eller alger på stammen og grenene, trygg verken er skadelig. Ignorere deres uønsket opptreden og lene deg tilbake og nyte ditt vakre skyggen tre med blomster som herald ankomsten av våren.