Magnolia blad skade

June 26

Magnolia blad skade

Magnolia trærne blader kan bli skadet ernæringsmessige problemer, sykdommer, insekter og salt. Fordi det er mange faktorer som kan skade blader, er det viktig å overvåke magnolia trær nøye for å identifisere problemer og behandle blad problemer så snart skade blir klart å hindre en helse nedgang i magnolia.

Ernæringsmessige problemer

Magnolia ernæringsmessige problemer med mangel på jernoksid utstilling blad skader, inkludert gule blader. Jord som er for alkaliske hindre magnolia trær i å absorbere næringsstoffer i jordsmonnet. Magnolia krever jord med en pH mellom 5,6 og 6.0 for systemene roten til opptak næringsstoffer. Gjødsle Magnolia treet om våren, midt i sesongen og falle med gjødsel brukes for asalea.

Sykdom

Flere typer sykdommer, inkludert leaf spot, skade magnolia blader. Leaf spot er en fungal sykdommen som forårsaker oval og uregelmessig formet flekker i magnolia blader i slutten av sommermånedene. Skadet blader forårsaket av denne sykdommen vises vanligvis når været er fuktig og kjølig. Når leaf spot går ubehandlet, bladene visner og defoliate. Behandle leaf spot ved sprøyting magnolia treet med en soppdreper. Bruke soppdreper i 7 - til 21-dagers intervaller.

Insekter

Mange typer insekter hjemsøke magnolia trær og blad skade. Skadedyr som whiteflies, oversiden, lopper larvene, skalaer, drivhus Trips og midd skade magnolia blader. Magnolia trær lider skade fra nærings-suger skadedyr som bladlus eller oversiden kan ha en klissen substans som kalles honeydew, som er skilt ut av skadedyr, dekker dem. Behandle insekt problemer med insecticidal såpe eller insektmiddel. Spray magnolia treet i henhold til instruksjonene på etiketten.

Salt

Magnolia trær utsatt for høye nivåer av salt kan lide blad browning og den høye saltholdigheten. Ofte magnoliaer er utsatt for salt når de har blitt plantet i nærheten gater og innkjørsler i områder som mottar snøfall. Det er mulig å forhindre denne typen blad skade ved hjelp av sand smelter snøen i stedet for salt. For å finne ut hvor mye salt er i din jord, sende en jordprøve til din lokale samarbeidsvillig forlengelse. Leach jorden rundt magnolia treet med 2 inches av vann som området har vært utsatt for salt avrenning fra din gate. Bruke vannet i to timer, slik at salt er utvannet og skylles grundig gjennom jorden.