Madrass fasthet Guide

July 5

Madrass fasthet Guide

Velge en madrass som støtter kroppens riktig som du gir søvn en fredfylt natt så du våkner følelsen uthvilt. Men er det så mange forskjellige madrasser å velge at det kan ta avgjørelsen vanskeligere. Fastheten i en madrass er en viktig faktor i å motta en oppkvikkende søvn naturlig søvn-posisjonen din dikterer fastheten i madrassen.

Innerspring Versus skum

Madrasser i utgangspunktet ha samme fasthet klassifikasjonene---myk, medium-soft, mellomstore firma eller fast---som innerspring madrasser; men er det en forskjell. Fasthet nivåer av en innerspring madrass påvirker kroppens trykkpunkter, som hofter, hodet, skuldre, knær og hælene på føttene. Minnet madrasser gir støtte til korsryggen, beina og nakken mens omforme kroppen for å lindre smerten av pigger, i motsetning til innerspring madrasser.

Side sviller

Folk som sover hovedsakelig på sine sider gjøre mindre kontakt med madrassen enn tilbake sviller. De trenger en mykere madrass å støtte ryggraden men gi komfort til trykkpunkter som skuldre og hofter. Denne ekstra mykhet støtter ryggraden langs den naturlige fotbuen og hjelpemidler i bedre vektfordeling. Siden sleepers trenger en fast kjernen madrassen med myk polstring, for eksempel en overmadrass.

Tilbake og magen sviller

En person som sover på magen eller tilbake tåler generelt en madrass som registrerer mer mot fastere klassifikasjonene. Folk som sover på ryggen eller magen jevnt distribuere vekten bedre enn side sviller. Målet med en passende plass i en madrass er å holde ryggraden som rett når reclining som det ville være når du står. En utsatt posisjon på baksiden må fasthet til å støtte ryggraden, med en liten mengde mykhet for en liten naturlig bue.

Kronisk lavere tilbake smerte

En studie gjort av en gruppe av medisinske fagfolk for The Lancet publisert funn i forhold til aktuelle madrass fasthet støtter personer med kronisk lav rygg ubehag. Deres studie ble gjennomført tilfeldig, i en kontrollert, dobbelt-blind måte i flere innstillinger. Resultatene viste at personer sove på en middels fast madrass våknet med mindre smerter og hadde mindre ubehag i løpet av dagen enn de sover på en fast madrass. En middels fast var fast bestemt på å være den beste samlede fasthet valget i en madrass.