Madrass Care Tips

October 5

Madrass Care Tips

Du tilbringer omtrent en tredjedel av livet i sengen, så en god madrass er viktig. I dag kan du velge fra et bredt utvalg av madrasser, alle hevder å tilby den beste natts søvn. Enten du foretrekker en innerspring madrass, skum eller luftfylte søvn systemet, eller bare en bomull futon, tar skikkelig vare på madrassen vil hjelpe det vare lenger.

Holde det rent

Dekk madrassen med en glidelås lokk å holde skitt og støv. Du kan også legge en vanntett overmadrass. Både forsiden og overmadrass vil beskytte madrassen fra flekker. Hvis du søler noe på madrassen, Fjern alle gulvbelegg og rengjøre flekker med en skum renere laget for møbeltrekk. La våtområdet tørke helt. Hvis madrassen har en boks våren, dekke det å holde ut støv. Vakuum din madrass og fjærer med jevne mellomrom med støvsugers møbeltrekk vedlegg.

Slå den

Sjekk produsentens instruksjoner hvis madrassen trenger å bli slått. Snu hjelper noen madrasser ha jevnere. Rotere madrassen ende til ende og snu den over hver tredje måned. Rekruttere noen til å hjelpe deg gjøre dette, som madrasser kan være tunge. Hvis madrassen har håndterer langs siden, bruke dem til å vende madrassen.

Støtte det.

En madrass trenger riktig støtte. En boks våren tilbyr støtte for en innerspring madrass, mens andre typer madrasser er beregnet å hvile på rammer. Kontroller at alle slats er på plass over midten av rammen. Slik at madrassen synke i midten øker belastningen på madrassen, gjør for en ubehagelig nattesøvn.

Veggdyr

Som bedbug angrep blir mer vanlig over hele USA, lurer du kanskje på hva du kan gjøre for å beskytte din hjem--- og sengen---fra disse blod-suger insekter. Hvis du reiser, inspisere sengetøy i hoteller og hjem for underskriver av Veggdyr. Oppbevare bagasjen av gulvet og vask alt i kofferten umiddelbart når du kommer hjem. Du kan kjøpe madrasstrekk utformet for å beskytte madrassen fra Veggdyr, men hvis madrassen er allerede infisert, må du kaste den ut og starte på nytt.