Machete skjærende verktøy

September 12

Machete skjærende verktøy

Machete skiller seg fra andre kniver ved lang, tykk bladet. Kniver ble historisk brukte til å skjære gjennom tett skog og jungel eller som et våpen. Mens disse bladene kan se skremmende, er en machete ganske nyttig i hagearbeid, spesielt når kutte ned tykke busker eller selv sukkerrør. Alltid ta forhåndsregler når du bruker denne kniven, men siden det er farlig. Du kan kjøpe macheter på visse jernvareforretninger eller på nettet.

Bush

Bush eller bolo machete har en liten håndtak og en lang kniv, og leder av bladet er trekantet. Ifølge overlevelse Cache, denne kniven er vanlig i Indonesia, Cuba og Filippinene, og det ble først gjort i Sør-Amerika. Bruk denne kniven for å redusere høyt ugress, gress og pensel. Denne apparat er spesielt nyttig i kutte ned tykk, dekorative gress. Overlevelse hurtigbuffer nettstedet sier du kan også bruke denne kniven til lyset feltarbeid.

Kukri

Den Khukuri eller Kukri skiller seg fra andre macheter av konisk bladet. Seksjonen nær håndtaket er tynn mens leder av bladet er oppsvulmede, slutter på et punkt. Ifølge overlevelse Cache, ble dette bladet opprinnelig laget av Nepals Gurkhas som et våpen. Du kan bruke denne kniven for beskyttelse, kan du også bruke det som en øks. Ifølge tilfeldig-Abstract.com er bladet vanligvis 12-15 inches lang, med seremonielle Kukri spenner fra 24 til 28 inches. Disse knivene er ofte laget for hånd med intrikate, tre håndtak.

Panga

I motsetning til de andre macheter brukes panga machete oftest i krigføring, særlig i Afrika, hvor den oppsto. Ifølge overlevelse Cache, mest av vekten av denne apparat er nær hodet av bladet, som er buet oppover ender i en definitiv punkt. Dette gjør det enkelt å hogge gjennom elementer. Dette bladet kan brukes til å skjære gjennom tykke kratt.

Tunge

Den tunge machete har ikke så mye av en konisk blad som de andre macheter. Bladet er tykk langs nesten hele lengden. Et annet kjennetegn er at bladet ikke slutter på et punkt; Det er flatt på slutten. Bruk dette verktøyet til å skjære gjennom tre, slik som tynnere grener. Den tunge machete fungerer også som en øks, men det har en større klippeområdet.