Må jeg fjerne rekkverk for å erstatte min over bakken Pool fôr?

January 18

En tid vil komme når din vinyl bassenget liner må erstattes. Disse liners vil ikke vare evig og noen ganger rive, punktering eller begynner å svekkes. Når duken blir skadet, begynner du å miste vann. Hvis venstre ubehandlet, kan kjemisk indusert vannet føre til korrosjon eller rust av bassenget veggen. Erstatning duken, må du kanskje fjerne bassenget rekkverket.

Overlappe Liner

Overlapping duken er det vanligste og kostnadseffektiv alternativet for over bakken pool eiere. Duken er plassert inne i bassenget og overlapper toppen av bassenget veggen. Duken holdes på plass med mestring strimler som tar tak toppen av bassenget veggen under rekkverket. Derfor, for å erstatte en overlapping liner på over bakken pool, rekkverk må fjernes. Du har ingen mulighet til duken ellers.

Beaded Liner

Beaded liners er et rent og polert utseende for svømmebassenget. I motsetning til overlapping duken, som kan sees fra utsiden av bassenget veggen, er beaded duken skjult i vanlig skue fordi en perle mottaker eller spor installeres langs toppen av bassenget veggen som duken festes med. Fordelen til en beaded liner utenfor estetikk av duken er enkel erstatning tilbudt over overlappingen. Hvis du vil erstatte en beaded liner, har svømmebasseng rekkverk ikke fjernes. Duken kan nås fra rekkverk.

Velge en Beaded Liner

Beaded rutefly vil koste mer penger først å installere, men dette kan vind opp med å betale for seg selv over tid. En profesjonell kommer inne din hjem å erstatte en pool liner vil belaste mindre i arbeidskraft endre en beaded liner enn en overlapping for den enkle grunnen at rekkverk ikke har fjernes. Beaded liners er nesten alltid dekorative design, som vil gi din bassenget liner et uvanlig utseende. Muligheten til å konvertere fra en overlapping liner til en beaded liner er mulig også i erstatning når rekkverk er fjernet.

En ny Liner

Svømmebasseng liners kan være en kostbar erstatning og for noen huseiere kan komme på en inopportune tid. Før du ringer din lokale bassenget installert å komme over endre fôr, vær sikker på at du virkelig trenger en erstatning. Liten tårer eller punkteringer i fôr som er synlige for øyet kan oppdateres. Bassenget supply forhandlere selger vinyl lapp prosjektpakker å reparere lille tårer og gjennomhulling, som kan spare tid og penger over en liner utskifting; disse oppdateringene kan brukes under vann også.