Må du erstatte et teppe etter en vannlekkasje?

April 11

En vannlekkasje er ødeleggende for tepper, utfylling og enda sub gulvet under utfylling. Du har å erstatte tepper, samt dens padding, etter en vannlekkasje hvis du ikke tørr tepper med en vann utvinning enhet eller annen tørking metode. Tepper og polstring riktig kan føre til mugg utvikling og ubehagelig lukt i hjemmet eller bedriften.

Vann trekking

Mold begynner å vokse på tepper og utfylling innen 24-48 timer etter å bli våt. Når du oppdage og stoppe vannlekkasje, umiddelbart tørr tepper og dens utfylling ved hjelp av en vann utvinning enhet, tilgjengelig på leie av utstyr, maskinvare og hjem forbedring butikker. Du kan også fjerne tepper og polstring, å plassere elementene i et uteområde tørke. Hvis du ikke får varene tørke, avhende disse riktig en området deponi eller andre avfallshåndtering center.

Forberedelse

Før du fjerner våt tepper, polstring og andre elementer fra din hjem eller virksomhet, kjole lange bukser, gummistøvler, hansker og ha en langermet skjorte å holde fra å bli våt. Bruk vernebriller og en respirator maske å holde debris ute av din øyne og lunger. Sett en liten til middels avfukteren i våtområdet å tørke opp noen stående vann etter fjerning tepper og polstring. Hvis en stor mengde vann, bruk en vannpumpe for å ekstra det. Vannpumper er også tilgjengelig på utstyr utleie, maskinvare og hjem forbedring butikker. Etter at området er tørt, rengjør og Desinfiser det med et rengjøringsmiddel som ødelegger og hindrer mugg, bakterier, virus og sopp.

Profesjonell omsorg

Du kan også kontakte og ansette en profesjonell vann skade restaurering tjenesten tørke tepper og polstring. Vannskader restaurering varierer i pris og ikke alle tepper og utfylling kan gjenopprettes. Kontakt en profesjonell vann skade restaurering tjeneste umiddelbart etter lekkasjen er oppdaget å holde mold dannes på og under teppet og polstring.

Konsekvenser

Hvis du ikke tørr tepper og polstring, starter mold vokser på og under materialer. Muggvekst vil umiddelbart gi en muggen lukt som reduserer luftkvaliteten i ditt hjem eller bedrift. Du vil også se subflooring under tepper eller polstring blir svak spesielt rundt områder der vannet samlet. Mold kan forårsake luftveisproblemer inkludert allergi og astma.