Lysene vil ikke aktivere på min håndverker garasje døren åpen når du går inn i garasjen

August 6

Lysene vil ikke aktivere på min håndverker garasje døren åpen når du går inn i garasjen

Håndverker garasje døråpner er en overhead, motorisert som styrer automatisk åpning og lukking av garasje døren. Overhead samlingen inneholder et lys som skal automatisk aktivere når du angir garasjen og operere døren. Dette lyset kan ikke besvare et par vanlige årsaker knyttet til den eksterne døråpner og kontaktene i samlingen overhead åpneren. Du kan feilsøke og løse disse problemene uansett håndverker garasje døren reparasjon erfaring nivå.

Ekstern åpneren omstart

Fjern strømkabelen ekstern garasje døråpner enheten er koblet til stikkontakten. Vent 30 sekunder, og deretter koble denne strømledningen til stikkontakten. Test lyset og se om det fungerer riktig. En omstart av enheten er alt som trengs for å fikse lyset.

Forberedelse for indirekte montering reparasjon

Drepe strøm til garasjen døråpner via fjerning av strømledningen før du prøver noen ytterligere feilsøking. Plasser en stigen under overhead garasjeporter dør montering. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene som holder samlingens ytre dekselet på plass. Avsatt dekselet og lagre skruene reassembly.

Lyspære-erstatning

Skru lyspæren nå som du har tilgang etter fjerner dekselet. Skru i en ny lyspære, deretter sette garasje døråpner strømledning for å kontrollere om den bestemt problemet. Koble strømledningen igjen hvis lyspæren ikke var problemet.

Overhead montering kontakt rengjøring

Bruke en klut og elektrisk kontakt renere å forsiktig Rengjør synlige poeng, brytere og tilkoblinger i utsatte overhead samlingen, inkludert metall komponenten på socket's base. Dette vil forbedre metall ledningsevne og sikre lyset begynner å fungere ordentlig igjen.

Gjenoppbygging

Plasser håndverker garasje samlingens dekselet tilbake på plass og fest den med sin tidligere fjernet skruer. Stramme skruene på plass med din Phillips skrutrekker. Koble samlingens strømledningen til stikkontakten, og trykk "Dør åpen" på ekstern garasje åpning enheten reaktivere døren.

Premium-konsollen-funksjonen

Hvis din garasje døråpner har en Premium kontroll konsollen, kan det har blitt programmert slik at enhetens lyset ikke slår seg på når du går inn i garasjen. Se hvis lyset slås på når du åpner garasjeporten med en fjernkontroll. Hvis ja, deretter trykk og hold lys-knappen i 10 sekunder ved hjelp av konsollen. Lyset vil gå ut og så komme tilbake. Walk-in sensoren bør være engasjert.