Lys for en sommerfugl busk

December 3

Sommerfuglen bush (Buddleia barlind) ble transportert fra Chile til England i 1774, men de fleste av dagens varianter er etterkommere av en hardfør kinesiske Art (Buddleia davidii). Horticulturists fortsetter å utvikle nye varianter, forblir de optimale vekstforhold den samme.

Sommer forhold

Buddleia er ikke en kresen busk. Det er så tilpasningsdyktige at det ofte blir invasiv og er regnet, noen steder, en helsefarlige luke. Likevel er det et velkomment tillegg til mange urbane hager hvor den blomstrer best i en lys, solfylt sted med godt drenert jord. Sommerfugl busker vil tolerere delvis sol, men kan gi færre blomstrer.

Tiltrekke Sommerfugler

Sommerfugler tiltrekkes til Buddleia av fargerike blomster og søt duft, som er forsterket når sollys er på sitt mest potente. Fjerne blomstrer når de er ferdig med blomstringen vil fremme fortsatt blomstrende for å tiltrekke Sommerfugler hele sommeren.

Vinter beskyttelse

Hvis plantet hvor Vintrene er harde, velger du et sted hvor sommerfuglen bush har noen beskyttelse fra vinden. Legge 3 til 6 inches jord til bunnen av anlegget for å beskytte kronene gjennom vinteren. Når gitt de rette forholdene, kan Buddleia vokse til sin full høyde av 6 til 8 føtter i to sesonger.