Lydisolering vinduet behandlinger

September 26

Lydisolering vinduet behandlinger

Når det gjelder lydisolering windows, finnes det to måter å løse dem. En er god lyddemping, der vinduet behandlinger hjelpe dempe lyden allerede i rommet. Den andre er lyddemping, der vinduet behandlinger håndtere lyd før det går inn i rommet. Fokusere på tykkelsen på windows, reduserer luften plassen mellom glass ruter og det dempe støy inn et rom.

Tykkelsen

Jo tykkere vinduene er, jo lengre tid tar det for lydbølger å reise. Fordoblingen windows hjelper for å lydisolerte dem. I hjem hvor det ikke er mulig endre enkelt i dobbeltrom, er det best å se etter tykkere vindusrute. For å forbedre effektivitet, skal doble ruter så tykk som mulig. En person på et budsjett kan tenke på å installere en tykk vindu og en tynn en i stedet for to tynne de. Denne metoden bidrar til å maksimere mengden lydbølger blir blokkert.

Luft hule rom

Bredden på luften plassen mellom doble ruter spiller en rolle i å redusere lyd. Kontroller at du har så mye plass mellom vinduene som du muligens kan. Hvis du vurderer å installere doble vinduer eller oppgraderer din ruter, ta hensyn til tykkelsen på hver glass-ruten for å finne ut hvor mye luft plass vil du ende opp med. Noen selskaper selger vinduene hulrom mellomrom fylt med en inert gass som argon. Dette vil hjelpe minimalt.

Dempe

Hvis du har to ruter i ett enkelt bilde, påvirker også lyd nå ytre glasset indre glasset, fordi de er tilkoblet. Bruke separate rammer for hver rute og bryte opp enkeltbilde med silikon vil redusere vibrasjoner.

Andre behandlinger

Andre lyd-reduksjon behandlinger inkluderer betaler oppmerksomhet til sprekker og åpning av Vinduer og rammer. En måte å kutte ned på sprekker er å installere en bilde-ruten i stedet for en operativ. Kjøp laminat windows, som kan redusere så mye lyd som tykkere unlaminated windows.

Andre lyd-absorpsjon teknikker inkluderer innkjøp lydisolerte gardiner og persienner å dempe støy allerede i rommet. Du kan også kjøpe isolerende stoffet å sy i eksisterende gardiner og persienner. Kvaliteten på lyddempende produkter som er tilgjengelige varierer, så du må eksperimentere. Et annet produkt på markedet er vinduet plugger. Disse er laget av isolerende materiale som skum og brukes til å fylle rommet mellom et vindu og en annen. Pluggene la ikke lys inn i rommet, og de kan forringes hvis fjernet hele tiden.