Lukt i brønn vann

April 18

Lukt i brønn vann

Hvis du bor langt fra en by, har du sannsynligvis en brønn som leverer vann til ditt hjem. Lekkasjer, mineral buildup og andre problemer, kan lukt utvikle i vann også. Fordi brønnen er din egen og tilhører ikke en offentlige vann-systemet, kan du behandle vannet med noen kjemikalier ønsket.

Vann Test

Årsakene til lukt i brønn vann kan stamme utenfor godt kilden. Mens vannet kan lukter dårlig, kan det rør eller kraner som er de virkelige skyldige. Finne ventiler og kraner i ditt hjem og se hvis vannet lukter på disse punktene. Hvis den gjør det, må også lukter det samme brønnen. Hvis lukt ikke finnes i brønnen, kan du vurdere å erstatte kraner og ventiler opprette stank.

Hydrogensulfid

En vanlig årsak til lukt er hydrogensulfid, også kalt H2S. Denne forbindelsen etterligner lukten av råtne egg, som er et tell-forteller tegn svovel gass. Lukten bygger opp når vannet blir opphisset og lar svovel gass å stige til overflaten av brønnen. Bakterier og visse innskudd kan forårsake hydrogensulfid bli sterkere i din.

Muggen lukt

Muggen lukt vanligvis indikerer noe rotne eller ubrukelig. Dette kan være et problem i brønner som ikke er ordentlig lukket. Dyr kan bli fanget i godt og dø. De brytes ned og lage en gammel stank. Bli kvitt dette problemet ved å fjerne alle organisk materiale fra brønnen så snart som mulig.

Lekker problemer

Sannsynligvis er din underground vel ikke bare tanken på eiendommen. For eksempel har mange boliger egne septiktank. Hvis disse tanker eller andre, inkludert olje eller gasstanker, begynner å lekke, kan de avgir lukt som kan sive inn i din hvis det er i nærheten. Hvis det lukter lukt som olje, gass eller vaskemiddel (septiktank), kontroller andre tanker på eiendommen og reparere lekkasjer etter behov.

Klor lukt

Rensing av vann er nødvendig å fjerne noen naturlig eller utenlandske innskudd i vann. Mange huseiere bruke klor til å rense vannet de bruker hver dag. Legge mye klor kan føre vann fra kranen din å lukte mer som et svømmebasseng enn en brønn. Tillate lukten falme, som skjer naturlig som mer vann brukes fra brønnen.