Lukt fjerning tjenester

December 5

Lukt er fjerning tilgjengelig å eliminere en rekke lukt, inkludert de som følge av flom, brann, matlaging, kjæledyr, sigarett, røret og sigar røyk, kloakk eller septisk backup, søl, skunk eller døde dyr. Ulike selskaper bruker forskjellige typer utstyr og rengjøring løsninger eller behandlingsmetoder for å fjerne lukt.

Utstyr

En lukt fjerning tjeneste, for eksempel EnviroSharp, kan bruke en dekontaminering enhet som trekker i luften og det er behandlet i enheten og deretter tilbake til miljøet blir behandlet. Chem-tørr bruker utstyr som renser med en lav-fuktighet kullsyreholdige løsning å trekke skitt og lukt fra tepper eller møbeltrekk. Andre selskaper kan bruke et rengjøringsmiddel med varmt vann å rense og fjerne lukt fra carpet og tekstiler.

Kjemikalier

Noen lukt fjerning rengjøring systemer bruker kjemiske behandlinger. EnviroSharp er kjemisk fri og miljøvennlig. Den bruker en damp av Hydrogenperoksid og ozon (renset trivalent oksygen). Chem-tørr løsning er nontoxic og er trygt for barn og kjæledyr. For bruker vaskemidler for rengjøring, men tilbyr også "grønne rengjøring" som ikke inneholder løsemidler, luktfri og er trygt for miljøet.

Overflater

Lukt fjerning tjenester feilfri og fjerne lukt fra tepper, møbeltrekk og gardiner. EnviroSharp er trygt for alle typer stoffer og teppe. Chem-tørr angir at urin fra kjæledyr trenger teppe fibrene og når teppet polstring og gulvet nedenfor. I noen tilfeller må kanskje utfyllingen erstatning. Chem-tørr gjelder også en lukt-blokkerende skjellakk på gulvet hvis nødvendig og en løsning som bryter ned lukt. Andre typer lukt kan trenge tepper denne samme måte.

Deodorizing

EnviroSharp deodorizes mye raskere enn grunnleggende ozon generatorer, redusere tiden nødvendig av så mye som 90 prosent. I tillegg til lukt fjerning bruker HEPA filtrering, som eliminerer luftbåren forurensning, inkludert mugg, bakterier og virus. For gir også deodorizing som del av selskapets skader utvinning.

Betraktninger

Noen lukt fjerning tjenester kan bare utføres mens området er ledige. For eksempel kan ikke en EnviroSharp enhet brukes når folk eller pets er i området. Det er trygt å okkupere området vanligvis innen en time, men det etterlater en lukt av blekemiddel. Dette vil forsvinne innen en dag. I tillegg til lukt fjerning reduserer EnviroSharp allergener som kjæledyr dander, stemt og støv mites. I noen tilfeller kan forbehandling være nødvendig før rengjøring for å fullstendig utrydde lukt. Chem tørt bruker et system som tillater raskere tørketid.