Lukt fjerning Tips

March 4

Lukt fjerning Tips

Et hjem kan være vakkert dekorert og skinnende rent, men hvis den ikke lukter frisk, kan den la et dårlig inntrykk på familie og venner. Mange ting kan forårsake lukt rundt i huset, for eksempel ødelegge næringen, mugg, mugg og kjæledyr.

Bruke en air freshener uten å ta med kilden til lukt vil bare maske problemet midlertidig. Det første trinnet i dispelling de fleste lukt fjerner den opprinnelige årsaken til lukten. Når kilden til lukt er fjernet, må området være deodorized.

Kjøkken lukt

I søppel fjerning kan være en stor kilde til kjøkken lukt. Søppel deponering lukt skyldes matrestene rusk som blir fanget i bladene. Dette rusk fremmer veksten av odor-forårsaker bakterier.

For å rengjøre i søppel fjerning, hell 1/2 kopp natron i avløpet. Hell en kopp eddik over bakepulver. Denne blandingen vil fizz og skum. Når fizzing stopper, hell en mellomstor kjele full av kokende vann.

Natron er nyttig for å absorbere lukt i andre deler av kjøkkenet. Punktering en boks av natron og sett den i kjøleskapet eller skitt å absorbere dårlig lukt.

Badet lukt

Mold og mugg kan gi badet en skitten, muggen lukt. Fuktighet, varme, fuktighet, dempet belysning og dårlig luftsirkulasjon er vanlige årsaker til mold og mugg. Bruke en avtrekksvifte og holde lyset på badet vil fraråde veksten av mold og mugg.

Drepe mold og mugg med 50 prosent blekemiddel og 50 prosent vann. Skyll blekemiddel godt. Scott og Corina Wilson, fra fru Clean Northwest, vil bruk ufortynnet eddik hver uke stoppe fremtidige mold og mugg vekst, samt fjerne muggen lukt.

Pet lukt

En våt hund ligge på sofaen eller en valp som ikke har vært stueren kan forårsake pet lukt. Enten pet lukten er på tepper eller tregulv, er rengjøring flekken første skritt for å bli kvitt pet lukt.

For tregulv, bruke papirhåndklær for å suge av så mye som mulig. Rense området med renere gjort på tre gulvet. Hvis lukt vedvarer, dryss natron over området. La bakepulver etasje over natten. I morgen, vakuum bakepulver. Hvis lukt vedvarer, rengjør området først med hydrogenperoksid, etterfulgt av hvit eddik (men ikke blande to sammen). La hver til luft tørr.

For pet lukt i teppet, suge opp så mye fuktighet som mulig ved å trykke papirhåndklær eller kluter på området. Bruk et produkt utviklet spesielt for fjerner pet lukt. Blot området med rene kluter eller papirhåndklær. Dempe området med hydrogenperoksid, etterfulgt av hvit eddik, igjen være forsiktig med å blande to sammen. Ifølge en mars 1999 artikkel av Judy Stouffer på webområdet Tau emner fant Susan Sumner, en mat forsker ved Virginia Polytechnic Institute og State University, at peroxide etterfulgt av eddik desinfiserer overflater.

Plasser en ren, tykt håndkle over stedet og stable tunge bøker på håndkleet. La bøkene på håndkleet over natten. I morgen, vakuum området.