Lukt fjerning pulver

May 10

Lukt fjerning pulver

Ubehagelig lukt kan skape kaos på et hjem interiør. Hvis venstre ubehandlet, kan disse lukt potensielt gjøre deg, din familie og dine gjester kvalm eller annet ubehagelig. Stearinlys, røkelse, air freshener spray og plug-in duft dispensere kan all hjelp i kampen mot lukt er et våpen som du kan inkludere i arsenal lukt-eliminere lukt fjerning pulver.

Programmer

Mens andre lukt fjerning alternativer, for eksempel lys og luftrensere, maske lukt i luften med deres duft, behandle lukt fjerning pulver lukt på kilden. Du kan bruke lukt fjerning pulver direkte på til - eller i de - de lukt-produserende elementene, som kan inkludere klær, sko, slippers og møbler, for eksempel skuffer og kommoder. Lukt fjerning pulver er også nyttig for behandling av mugg og mildewy områder i hjemmet, inkludert dusj, badekar og kjellere.

Husholdningenes pulver

Det mest populære husholdning lukt fjerning pulveret, som du finner i de fleste amerikanske kjøkken, er natron. Kjent kjemisk som natriumbikarbonat, er natron en hvit, vannløselige pulver som gjør brød surdeig eller stige. Men når du strø pulveret i hjemmet; eller la en åpen boks av pulver i en innesluttet mellomrom, natron vil vise egenskaper for lukt-fjerning. Natron er effektiv mot lukt fordi det er alkalisk, har en pH som er høyere enn 7.0. Lukt, derimot er ofte resultatet av Sure organiske kjemikalier, som har pH-verdier som er lavere enn 7.0. Når natron kommer i kontakt med disse lukt-forårsaker kjemikalier, en kjemisk reaksjon oppstår og strimler kjemikalier av deres lukt.

Kommersielle pulver

Flere selskaper produsere kommersielle lukt fjerning pulver, som du finner på apotek, jernvareforretninger og selv Skoforretninger. Mens mange av disse pulver bruker natron som deres primære eller aktive ingredienser, andre er avhengige av en annen substans: aktivert karbon. Også kjent som aktivt kull, aktivert karbon er en svært porøs karbon pulver som ligner smuldret trekull. I motsetning til natron reagerer aktivert karbon ikke med illeluktende materialer, men i stedet bruke porene mange--fanger gass molekylene som disse materialene løslate.

Tips

Bruke lukt fjerning pulver er en enkel prosess, er det noen tips som kan hjelpe deg å maksimere pulverets bekvemmelighet og lukt eliminere potensial. For eksempel hvis du vil fjerne lukt en stinkende skapet eller skuff, men ønsker ikke pulver til spredt over din klær, prøve å fylle en pose eller mesh bag med pulver og deretter henger den på plass. Alternativt, hvis du vil eliminere lukt i en oppvaskmaskin eller kjøleskap, hell noen lukt fjerning pulver i en bolle og plassere den i apparatet.