Lukt fjerning produkter

March 5

Lukt fjerning produkter

Odor problemer er ikke bare ekle og irriterende, de kan også være tegn på mold, mugg eller bortskjemt mat. Visse lukt er også faste, og kan ta flere forsøk på å rengjøre. Derfor er det best å starte fjerning prosedyrer rett etter en lukt er merket for å hindre ytterligere vanskeligheter i opprydding. Mange lukt fjerning produkter finnes i hjemmet, eller lett kan bli funnet på den lokale grønnsakshandelen.

Klær og tekstiler

Å plassere klær og/eller tekstiler i en åpen container med aktivt kull, skal kalsiumkarbonat (kritt) og natron i flere timer etterfulgt av vaske elementene også eliminere de fleste lukt. Hvis problemet vedvarer, må varene etterlates i beholderen for noen timer. Beholderen må ofte sjekkes skjønt, fordi hvis det kommer fukt inn, kan føre til mugg.

Tepper og møbeltrekk

Et annet produkt som er effektive i å fjerne lukt er Febreze, tilbys av Proctor og Gamble, en produsent av mange konsumvarer. Febreze ble utviklet for å fjerne en rekke lukt som pet lukt og sigarettrøyk fra klær, gardiner, tepper og møbeltrekk. Vask og rens er ikke nødvendig å bruke sammen med Febreze.

Kjøleskap og fryser

Vasker innsiden av kjøleskap og fryser med såpe og vann etterfulgt av skylle den med en ren klut og vann og deretter tørking bør fjerne lukt. Lukt er ofte funnet i plastdelen som sel døren, så vask, skyll og tørking dette stykket er effektiv lukt fjerning også. Hvis fremgangsmåten ovenfor ikke løser problemet, skal elementene vaskes med enten en løsning av 1 tsp. natron til hver quart av varmt vann, eller 1 kopp eddik eller husholdningenes ammoniakk til hver gallon av vann.

Flom

Bruke varmt og såpevann vann etterfulgt av en skylling løsning av 2 tsp. Klesvask klor til en gallon av vann på alle områder som kom i kontakt med flomvannet bør løse denne typen odor problemer. Flere anvendelser av produktene kanskje behøves å fullstendig eliminere lukten. Både Clorox og Lysol anbefales produkter for denne type løsning.

Bad

Lukt i toalettet er løst ved dumping kopp med full styrke eddik i bollen og la stoffet sitte i fem minutter, etterfulgt av skrubbing interiøret og rødme blandingen. Lukt i badet vasken er løst mitt helle en blanding av 1/2 kopp blekemiddel og 1/2 kopp vann. Etter en time, bør vasken spyles ut med mye kaldt vann.