Lukt fjerning fra kravlesøket Spaces

January 1

En gjennomgangen plass lukt kan intensivere over tid og gjøre for en ubehagelig området i ditt hjem. Eliminere lukt fra gjennomgangen plass kan hjelpe deg med å gjenvinne den ekstra lagringsplassen og hindre gnagere og insekter i gjør deres hjem det. For å eliminere lukt, må du finne årsaken, og derfra bestemme løpet av handlingen. Enten skadedyr, fuktighet eller mangel på renslighet forårsaket lukt, er det en måte å tørke den ut for godt. Noen pekere kan fjerne lukt i gjennomgangen plass.

Forebygging

Forhindre lukt i den første sted. Den beste måten å sikre at spacet kravlesøk ikke lider av lukt er å sikre riktig rengjøring og ventilasjon slik det lukten ikke vises til å begynne med. Ved hjelp av en avfukteren kan du lage bedre luftflyt og hindre fukt seg i gjennomgangen plass tiltrekke lukt og gnagere. Regelmessig rengjøring av din gjennomgangen plass vil gi et fiendtlig miljø for skitt og lukt.

Identifikasjon

Identifisere kilden til lukt. Hvis lukt vises, er den eneste måten å utrydde den å først finne kilden. Dette krever en grundig trek gjennom din gjennomgangen plass. Noen ganger gnager avføringen eller bakterier kan være årsaken til lukten. Rengjøring av gnager avføringen kan være skadelig så det er best å ikke prøve å rense den opp selv, siden avføringen kan havn sykdom. Kvalifisert profesjonell skadedyrbekjempelse kontroll selskaper er utstyrt for å håndtere saker som disse. Hvis det er en bakteriell eller mold infestation, bruk multipurpose desinfiserende spray til å bryte den opp og drepe bakterier, samt hjelpe lukt fjerning. Berøre noen bakterier, spesielt hvis det er ukjent for deg, er ikke kloke.

Dekontaminere

Dekontaminere og reparere området. Når du har identifisert lukt og tatt skritt for å utrydde den, må du deretter gjenopprette spacet kravlesøk. Dette betyr fjerne alle tre eller materialer skadet av mugg, bakterier, vann og gnagere avføring. Dette er også tid til å sette opp insekter og dyr feller eller leie en exterminator for ekstreme infestation. I utgangspunktet må du eliminere alt som vil stå i veien for du kommer inn i spacet kravlesøk for rengjøring i fremtiden.

Gjenopprette

Erstatte noe som forvitret, støpte eller fuktig. Når lukten er fjernet, starte gjenopprette din gjennomgangen plass og kanskje også omorganisere for å forhindre rot og steder for lukt-forårsaker gnagere og bakterier å skjule. Legge til lagringen mellomrom som forlater din gjennomgangen plass mindre rotete vil hjelpe deg i fremtiden lukt fjerning.

Vedlikehold

Rengjør ofte for å opprettholde en odor-ledig omgivelsene. Jevnlig vedlikehold er nøkkelen til å holde lukt på bay i fremtiden. Fjerne skitt, rester og insekt eller gnager skade på nettstedet. Besøk din gjennomgangen plass ukentlig for å rengjøre med en multipurpose desinfiserende spray i crevices der du har sett problemer før.