Luksus gardin ideer

September 8

Luksus gardin ideer

Hengende gardiner i hjemmet er en måte å kle den opp, mye som smykker forbedrer en persons utseende. Hvis du vil opprette et elegant utseende i hjemmet ditt, kan du vurdere noen luksus gardin ideer. En viktig faktor i luksus gardiner er stoffet. Billig stoff har ikke utseende, glans og holdbarhet av luksuriøse stoffer.

Bambus

Bruke gardiner med naturlige fibre for å kle opp hjemmet ditt. Luksus gardiner tilbys vanligvis i nøytral og myke farger, så vurdere krem farget bambus paneler for windows. Legge til et spesielt preg, henge bambus panelene og skyv dem langs et spor. Dette er en elegant utseende som gardinene ikke gjeng og ikke rynke. Bambus paneler la lyset, men også gi rom for et mål for personvern.

Silke

Silke er en luksus stoff som har vært brukt i klær og hjem innredning i tusenvis av år. Også, silke gardiner kommer i en rekke farger, fra Burgund til gult. Pass på at gardinene er lange nok til bassenget på gulvet. Merk at silke gardiner rynke lett og ikke familie - eller pet-vennlig.

Dusker

Utsmykkede gardiner, en floral eller damask mønster er luksuriøst og iøynefallende. I tillegg blokkere de lys av alle rom. For å legge til sin sjarm, bruke dusker som gardin tie-backs. Frynsene legge til formalitet gardinene og rommet.