Luke kontroll for bringebær

August 4

Med riktig pleie, kan bringebær busker produsere en overflod av søt frukt for gartnere å nyte. Luke kontroll er en viktig del av omsorg for disse vinstokkene for å høste sin fulle fordelene.

Forebygging/løsning

Maine University forlengelsen kontoret anbefaler såing buckeye, hvete, havre eller rug i området der du vil plante bringebær høsten. Flytt dem i jorden de spiret, men før de går til frø våren. Dette øker næringsstoffene i jorden og kan hjelpe med senere ugrasbekjempelse, ifølge etaten.

Mekanisk

Ohio State University forlengelsen kontoret anbefaler fjerne ugress fra bringebær mekanisk når det er mulig. Du kan gjøre dette med en hage tiller i de fleste tilfeller. Bruk en gressklipper med en plog vedlegg for å fjerne ugress mellom rader med busker.

Mulch

Legg et lag av sagmugg eller høy rundt bringebær plantene etter at du har fjernet ugress. Dette kan hindre at nye ugress sprouting opp samtidig også beholde fuktighet. Kontroller at jorden er godt drenert og ikke beholde vann når du legger til mulch, da dette kan øke muligheten for sykdom i bringebær planter.