Luke Killer for dammer

April 5

Om vegetasjon i dammer er ønskelig for helsen til fisk og vann, overdreven og uønsket veksten av ugress er skadelig som den blokkerer lyset, fører til oksygen depletion om natten, og begynner å produsere lukt på grunn av eventuell forfall. En rekke plantevernmidler er effektive i å drepe dammen ugress.

Typer

Virginia Kooperativ utvidelsen viser bruk av sin natur chelated kobber produkter, glyfosat, endothall, 2, 4 D, diquat og fluridone. Alle plantevernmidler blir solgt under forskjellige navn. Velge et ugressmiddel etter riktig Luke identifisering, som kjemikalier ulik effektivitet.

Funksjonen

Produkter som inneholder diquat og fluridone er mest effektive neddykket ugress som coontail og pondweed og også på flytende ugress som duckweed. Bruk kobber-baserte produkter til å behandle alger problemer. Glyfosat er god på emergent ugress som cattails og bulrushes. 2, 4-D plantevernmidler er også effektiv på neddykket ugress.

Ugressmiddel å unngå

Endothall basert plantevernmidler er registrert som akvatiske plantevernmidler av United States Environmental Protection Agency. Men kjemiske er relativt giftig for fisk når brukt til nødvendige priser å drepe ugress, som sitert av Virginia Kooperativ utvidelsen. Plantegiften er ikke trygt for dammer med fisk og det er tryggere å bruke andre mindre giftige, like effektive plantevernmidler. Ikke bruk endothall i husdyr og vanning vann og mat fisk.