Luke barrierer for blomsterbed

February 20

En blomstrende flowerbed er vakker, men ikke hvis ugress er ute av kontroll. Ugress ta rom, vann, næringsstoffer og lys fra blomster. Kontrollere ugress sikrer blomster utvikle fullt. Luke kontroll er mulig gjennom oppretting av fysiske barrierer eller på andre måter.

Luke barriere stoff

Plassere spesielle landskapet mats eller landskap stoffer i blomsterbeddet før planting skaper en fysisk Luke barriere. Disse stoffene er laget av porøst materiale og ofte erstatte standard svart plast ofte brukt i landskapsarbeid. Landskapet stoffer fungerer best i Bed for langsiktig beplantning, som staude gardens eller rundt trær og busker. Blomsterbed med ettårige som er plantet hver år arbeidet best med andre Luke barrierer. Landskapet stoffer er vanligvis dekket med mulch.

Mulch barrierer

Mulch ikke bare former en Luke barriere rundt blomster, også holder fuktigheten i jorden og forbedrer det generelle utseendet på blomsterbeddet. Mulches er organisk eller uorganisk. En 2 - til 4-tommers tykke lag vedlikeholdes rundt blomster forhindrer de fleste ugress. Organisk mulch, som filler eller sprukket tre og bark, gress, løv, kompost, barnåler, bakken corncobs, haw og strå, brytes sakte berikende jord. Uorganiske mulches, som knuste steiner, grus og knust coral, koste mer forhånd men sist lenger.

Hånd luking og dyrking

Hånd trekke ugress eller ved hjelp av håndverktøy for ugress fjerning er ikke en faktisk fysisk Luke barriere, men disse metodene fungerer godt for ugrasbekjempelse i Bed. Dette er en pågående aktivitet gjennom hele sesongen som krever regelmessig sjekke blomsterbeddet. Fjerne ugress når de er små og før de går til frø. Horer og tillers fungerer best for store områder som mellom rader eller i åpne områder. Hånd drar er best for ugress som vokser i nærheten av blomster.

Kjemiske barrierer

Kjemisk Luke barrierer ved hjelp av plantevernmidler i Bed er mulig, men denne metoden krever kunnskap om bestemte ugresset som vokser fordi ingen ett produkt fungerer for alle ugress. Plantevernmidler kommer i mange former, og de må brukes på bestemte tider av året. Før fremveksten plantevernmidler hindre marihuana frø spirende og postemergence plantevernmidler for ugress allerede. Bruke kjemiske barrierer som en siste utvei og bare som anvist.