Luke barriere for trær

November 14

Luke barriere for trær

Ugress er et stort problem når etablere treet planter. Luke barrierer laget av vevd geotekstil stoffer hjelp til å forbedre treet vekst ved å hindre ugress. De hindre sollys når ugress, som ikke vil vokse uten sollys. Vann kan fortsatt trenge Luke barriere stoffet så trærne kan skal Vannes.

Definisjon

Luke barriere stoff er en polypropylen geotekstil produkt som har en tekstur som ligner burlap. Det er biologisk nedbrytbart, men forringes ikke fra sollys eksponering. De fleste Luke barriere stoffer vil vare minst fem år. De er vann-permeabel og sterk nok til å tåle hjort trampe. Luke barrieren er tilgjengelig for kommersielle programmer store ruller. Den er tilgjengelig i ruter mellom 3 fot 3 fot 6 fot 6 fot for bruk i hjemmesiden hage. Er festet til bakken med wire pinner. Pinnene måler 2-inches bredt og er tilgjengelig i ulike lengder. Leire og leirjord teksturerte jord, 6 - til 8-tommers lengder holder stoffet på plass, men sandholdig jord vil kreve stifter minst 10 inches lang.

Fordeler

Luke barriere stoff reduserer arbeidskraft kreves for Luke kontroll, kutte ut behovet for å fjerne ugress for hånd. Med færre ugress er det mer fuktighet og næringsstoffer tilgjengelig for treet. Luke barriere gir andre fordeler som mulch gir, også, som bevare fuktighet i jorda i tørre perioder og øke jord temperaturer. I tillegg er behovet for giftige plantevernmidler eliminert, som er tiden det tar å bruke plantevernmidler.

Programmet

Stoffet ruter er installert for hånd og sikret med wire stifter. Stoff rutene er ideelt for tre plantings av 300 trær eller mindre. Til området hvor du skal bruke Luke barriere stoffet ruter å drepe ugress og løsne jorden. Plant frøplante treet og vann det grundig. Plasser en Luke barriere firkant over frøplante og klippe en rift i stoff på treet sted. Trekk frøplante gjennom åpningen. Sett pinnene i hvert hjørne og et i midten av stoff, tilstøtende til frøplante.

Vedlikehold

Selv med bruk av Luke barrierer, kan noen luke fortsatt være nødvendig i planting hullet og i områdene ved siden trær. Disse ugress og gress skal trekkes for hånd. Annet vedlikehold inkluderer holder kantene av Luke barriere stoff dekket med jord, regelmessig inspisere stoffet for å sikre at kantene er sikker, kontrollerer at stoffet ikke er gnaging mot Barken av trærne, sjekke sentrum del av stoffet for oppsamling av avfall og forstørre åpningene i stoffet som trær vokser.