Luftrensere som fange dårlig lukt

August 27

Luftrensere som fange dårlig lukt

Uansett hvor gammel huset er eller hva du gjør det, kan den samle mange lukter over tid. Matlaging lukter, tobakksrøyk, kjemisk røyk og andre lukter kan forlate huset med en forferdelig duft. Løse problemet er å kjøpe en luftrenser kan både rene luften og fjerne lukt for å gjøre din huset luktfri.

Kanin Air

Kanin Air produkter bruke (high efficiency partikler luft) hepafilter og begynner å arbeide umiddelbart for å fjerne allergener, støv og lukt. Enheten fungerer i et område på rundt 600 kvadrat fot. Det er relativt rolig og rimelig sammenlignet med noen andre high-end-modeller, og filteret er enkelt fjernes og renset. Nyeste produktet fra August 2010, kanin Air BioGS kan forhindre influensa, og det er svært energieffektive. Produktet er tilgjengelig for rundt $330.

IQ Air

Produkter produsert av IQ Air er noen av de dyreste på markedet og tendens til å dekke de området også. Ulike produkter dekker mellom 900 og 1100 kvadrat fot og også bruke et HEPA air filter til å fjerne lukt som matlaging lukt, male lukt, air forurensning lukt og pet lukt. En av de nyeste produktene fra August 2010 er det helse-Pro Plus luftrenser, som koster rundt $900. Denne versjonen kommer med en spesiell lukt-fjerne filter.

BlueAir

Blueair 500 serien er den siste inkarnasjonen av denne favoritt luftrenser, og det går mellom $600 og $700, avhengig av hvilke filtre du ønsker. Filtre er tilgjengelige for gass lukt og røyk. Produktene bruker en trippel teknologi og kjøre nesten stille slik at du kan bruke dem hele dagen og natten. Purifiers jobber for rommene på rundt 600 kvadrat fot og brukes også til å redusere støvmidd, kjæledyr dander og muggsoppsporer.

Austin Air

Austin Air er en av de mest prisgunstige valgene av luft purifiers og finnes for under $340. De nyeste produktene, Austin Air HealthMate og HealthMate Jr fungerer sammen med husholdning lukt og generell luftrensing. Selskapet er kjent for sin kvalitet som purifiers ofte vare i mange år. Maskinene kommer ikke med mange dikkedarer som fjernkontroller eller komplisert underUtfoldelse Panel, men de får jobben oppnådd for en lavere pris hvis nødvendig. Deres HEPA filter inneholder karbon, som tillater dem å kontrollere gasser, kjemikalier og lukt.