Luftrensere & Pet lukt fjerning

October 23

Det siste du vil høre fra gjester og selskapet hjemme er "Hva er den forferdelig lukten?" Mens du kan dekke noen lukt med billige dufter og luftrensere, krever langvarig lukt en handlingsplan. Først identifisere kilden til lukten. Hvis det pet lukt, er hjemmelaget rettsmidler tilgjengelig. I tillegg bør du vurdere å rense luften for å fjerne allergener og andre skadelige molekyler.

Velg en luftrenser

Luftrensere Fjern støv, røyk og andre skadelige allergener fra miljøet. Flere produsenter gjør luftrensere; hvert firma garanterer en rekke funksjoner. For eksempel skryte IQAir helse Pro at det kan fjerne lukt som skadelig allergener, men det er ikke vedlikeholdsfritt. Airfree Air sterilisatoren fjerner ikke lukt, men stolt av å være vedlikeholdsfritt. Velg en luftrenser basert på hva det utgir seg for å kunne gjøre og hvor mye purifier kostnadene. I eksemplene ovenfor, mens Airfree Air sterilisatoren ikke fjerner lukt, er det betydelig billigere enn IQAir helse Pro. Videre, ifølge consumerreports.org, selv om noen luftrensere annonsere at de fjerne lukt, vanligvis disse modellene ikke excel til å fjerne andre skadelige ting som røyk og støv.

Fjerner Pet lukt

Mens noen luftrensere kan fjerne lukt i luften, hvis du har kjæledyr, kan det hende du bekymret holde huset gratis kjæledyr lukt. Dette gjør trenger du å være mer proaktiv enn ganske enkelt plugge inn luftrenser. Ulike kommersielle produkter er tilgjengelig for bruk. Disse inkluderer slike ting som Odorzout eller lukt Destroyer. Du kan også opprette din egen lukt-fjerning løsning. En løsning består av eddik, vann og natron ikke bare fjerner flekker, men også pet lukt. For å gjøre denne løsningen, bare hell like deler eddik og vann i en sprayflaske og noen spiseskjeer av bakervarer brus. Spray løsningen på flekker å feilfri og fjerne lukt. Bare sprinkling bakepulver direkte på flekken kan også fjerne pet lukt.