Luftfuktighet behov for fuglens reir bregne

November 13

Luftfuktighet behov for fuglens reir bregne

Bird's nest bregner er innfødt til Maldivene-Lakshadweep-Chagosøyene, en øygruppe i det indiske hav. Fuglerede tok sitt navn fra det faktum at det unfurls sin bølgete, lyse-grønne blader for å danne en kurv akkurat som et fuglerede. Reiret behandler formålet av fange regn og plante rester. Til slutt reiret danner jordsmonn som feeds anlegget.

Fuglers Nest bregne

Fuglers nest bregner (Asplenium nidus) gjør en attraktiv prøven plante for utendørs eller en houseplant. Plantet utenfor i bakken, kan det nå 4 fot høy og 4 fot bred. Når dyrket som en beholder houseplant, når det ca 15 inches høy og 12 inches bredt. Bird's nest bregner trives i US Department of Agriculture (USDA) hardførhet soner 9 til 10.

Fuktighet

Som innfødt til en tropisk regnskog, krever bird's nest bregner naturlig varme, fuktige forhold med høy luftfuktighet. Når dyrket innendørs, holde jorda fuktig på alle tider med temperaturer på 60 til 80 grader Fahrenheit og fuktighet 65 prosent eller mer og holde det ut av utkast. Hvis du har det, plante fuglens reir bregne i et terrarium eller en tropisk gruppering. Du kan vann det noe mindre om vinteren, men la ikke det tørke. Hvis disse kulturelle krav ikke er oppfylt, kan problemer oppstå som frond-tip dieback, grunn av fuktighet; frond død, fra La jorda tørke ut; og krøp bladene, grunn til å være for kaldt.

Planting innendørs

Bird's nest bregner vokser best i lyse medium, indirekte lys. Lys kan forårsake fronds bleach ut og gule. Hvis du plante bregne i en container, bruke en god potting jord eller epiphyte blanding. Rotsystemet av dette bregne er ekstremt liten, så den trenger sjelden repotting. Fjerne eldre blader på fuglens reir fern som de visne.

Utendørs plante

Utendørs, er bird's nest bregner ideelle i masse plantings, som en stiftelse eller grensen plante og bunndekkende eller kant. Du kan plante dette bregne utendørs til enhver tid av året. Det kan vokse i de fleste jord som leire, sand, surt og leirjord. Plass planter 36 til 60 inches hverandre. Bird's nest bregner er ikke vanligvis berørt av sykdom eller skadedyr.