Luftboble i en langsom dusjen renne

May 30

Luftboble i en langsom dusjen renne

Dusj renne rør skjemaet tresko over lengre tid, forårsaker belastning å operere sakte som tresko øker i størrelse. Luftbobler i en dusj drenerer kan være fra tette, eller de kan være forårsaket av et ventilasjonsåpningene problem med i dusjen renne linje, som kan også føre til dusjen renne sakte.

Delvis tette

Når en dusj drenerer ikke tappe så raskt som det normalt ville, årsaken er en delvis hindringer sted i dusjens avløp linje. En luft boble ofte skjemaer bak delvis tresko luft er vaskes vasken i dusjen og ender opp med å bli fanget bak delvis tresko. Du må fjerne din dusj renne dekselet ved først å fjerne skruene som anker før du kan ta delvis tresko. Bruker en plunger på avløpet, når du har vann rundt avløp åpningen, kan løsne tresko. Fôring et avløp kvernen ned drain røret kan også slå tresko gratis, med mindre tresko sitter utilgjengelig kvernen.

Gren Pipe tresko

Din dusj dreneringsrør strømmer til slutt til et større rør kalt en gren drainpipe. Gren røret mottar avløpsvann fra dusjen, samt flere andre nærliggende våtromsinnredning. Delvis tette i grenen drainpipe kan føre til treg dusj renne og luft boble. Fjerne tresko krever en skrue med en linje lenge nok for å komme til den grenen drainpipe. En rørlegger kan kontrollere slik tette finnes og fjerne den for deg.

Ventilasjon problemer

Tresko forårsaker treg avløp og boble problemet kan være en hindring i avtrekksrøret som kobles til den grenen drainpipe. Ventil rør slipp kloakk gassene fanget i grenen røret ved å tillate gasser å reise opp avtrekksrøret og ut av åpningen over taket linjen. Du må gå på taket ditt å lete etter og fjerne slike tette. Når du er på taket ditt må du fjerne alle objekter som sitter på vent rørene. En lommelykt lar deg se ned ventil rør og en hageslange med en høytrykk vedlegg banker tresko gratis.

Kloakk avløp linje

Selv om ikke så sannsynlig, dusjen renne kan problemer være tette i kloakk avløp linjen. Sannsynligheten for at dette øker hvis dusjen sitter på det laveste nivået av huset, siden en dusj drenerer sitter lavere enn de fleste andre avløp i et hus, og så vil manifestere slikt problem tidligere. Ved hjelp av en skiftenøkkel åpne dekker rengjøringsport som sitter over bakken, kan du se hvis avfall vannet strømmer gjennom røret eller tette har dannet. En rørlegger har riktig utstyr og trening for å håndtere tette i kloakk avløp linje.