Lucky bambus i vann funksjoner

October 29

Lucky bambus i vann funksjoner

Lucky bambus er ikke egentlig en bambus plante, men er i stedet en vann plante som vokser i grunne eller bassengene i stedet for jord. Det sterkt ligner ekte bambus planter, fører til navnet, men vokser sakte og danner bare tynn siv. Lucky bambus er en populær houseplant, men du kan også utvide det milde utendørs forhold. Dette anlegget fungerer godt i kombinasjon med enkle vann funksjoner.

Innendørs beholdere

En innendørs beholderen er den vanligste metoden vise lucky bambus. Anlegget kan overleve i småstein og vann, så huseiere ofte skape pebble arrangement i vaser eller retter og vise stående vann, våt småstein og voksende planten samtidig. Hvis du bruker en glassbolle, kan du vise småstein som bambuss hele roten struktur.

Rock hager

Rock hager som kombinerer naturlige formasjoner med vann funksjoner er en utmerket måte å vise lucky bambus, både innendørs og utendørs. Du kan holde en lomme av rock garden ren, fyll den med småstein og vann og plante din lucky bambus det. Lucky bambus vokser godt med andre Moser og planter oten brukes i steinhager, og krever minimal omsorg.

Fontener

Fontener, både innendørs og utendørs, kan være et gjestfritt sted for lucky bambus, men de bærer noen farer. Det konstant bevegelige vannet kan skifte anlegget grunnvoll småstein og direkte næringsstoffer fra anlegget. Hvis du bruker en fontene, plante lucky bambus i et rolig område eller uberørt hjørne der det noen stående vann. En mild gjeldende ville hjelpe oppbevare vannet anlegget bruker fersk.

Bassenger

Hvis du har et stort utendørsbasseng vann-funksjonen, kan du være på jakt etter planter å bruke langs kantene. Lucky bambus fungerer for dette formålet, men bare i milde klima. Hvis temperaturen synker til 50-tallet utenfor, kan du hoppe med lucky bambus utendørs. Hvis du bor i et varmt klima, men gjør dette vann anlegget et utmerket tillegg til alle basseng. Lucky bambus er følsom for kjemikalier, så unngå å bruke det i basseng hvor du skal legge til klor.