Løvtre gulvet Refinishing alternativer

December 23

Hvis du ser noen eiendomsmegling Vis på kabelen, vil du finne en eiendomsmegler siklende over en home tregulv. Og med god grunn; Det har blitt bevist at hjem med tregulv generelt selge for en høyere pris enn sine teppebelagte kolleger. Imidlertid er holde parkett ser sitt beste en utfordring. Periodisk vedlikehold i form av sliping og polering etterbehandling er nødvendig.

Sand, flekken og Finish

Hvis du er klar for en dristig ny utseende, er sand, flekken og Fullfør ruten for deg. Dette alternativet krever de nedetid av gulvet. Alle møblene må flyttes ut av plassen som er å være refinished. Da er den gamle lakk og topp laget av tre pusset bort. Sliping alene kan ta en hele åtte timers skift, avhengig av rommet (lenger hvis du gjør prosjektet selv). Når treet er fullstendig pusset, det er når du kan endre fargen med en flekk av ditt valg. Flekker er vanligvis brukt med en børste for selv bruk. Når flekken har tørket, vanligvis neste dag, er gulvet klar for to strøk med polyuretan finish, som vil beskytte skogen mens gir luksuriøse skinne eller matt finish av ditt valg.

Sand og Finish

Hvis du vil beholde fargen på tre gulvet, men det er betydelige riper og huljern i tre, så må du sand og fullføre gulvet. Sliping prosessen er det viktigste å refinish et tregulv. Enten du gjør prosjektet selv, eller leie en profesjonell, må gulvet til å bli pusset med et grovt sandpapir først som 60 eller 80 grus, etterfulgt av sliping med en fin grus, for eksempel 100 eller 120.

Det grove grus fjerner gamle polyuretan før du utjevner riper, huljern og andre urenheter som har dukket opp gjennom års tjeneste. Når glatt, er veden klar for bruk av en etasje finish.

Skjermen og Finish

Hvis gulvet er i god form med lite tegn til slitasje, kan så du dra nytte av en skjerm og fullføre. Denne metoden fjerner ikke fullt tidligere lag av polyuretan. I stedet brukes en grus skjerm buff bort mindre riper og feil før et friskt lag med polyuretan brukes på gulvet. Skjermen og Fullfør kan fullføres på en dag, i motsetning til de andre metodene, som krever mer tid.