Louisiana blomster som blomstrer hele sommeren

November 23

Louisiana blomster som blomstrer hele sommeren

Klimaet i Louisiana er halvtropisk med gjennomsnittlig temperatur på ca 52 grader i januar og 82 grader i juli. Snøen faller og til Nord, men dette er en sjelden forekomst i de sørlige områdene av staten. Kysten erfaringer tropiske stormer og orkaner i sommer og høst. Somre i Louisiana lange og utvide inn i September. Blant blomstene velegnet til den lange Louisiana er somrene sommer blomstrende pærene, som blomstrer fra mai til September.

Canna

Canna (Canna x generalis) er blant de mest populære sommer pærene for Louisiana, ifølge Louisiana State University hagebruk nettstedet. Klaser Canna blomstrer hele sommeren med blomster i nyanser av rød-oransje, gul, varm rosa og rødt. Klaser Canna legge litt tropisk hage og blomst godt inn i den første frosten. Planter, 5 til 6 fot høy, vokser fra tykke rotstokker og er raskt voksende. Blomstene vokser best i full sol og godt drenert jord endret organisk materiale. Når angitt med med fuktighet, tolerere klaser Canna lett de hotteste somre. Jord burde ikke være holdt våt som rotstokker er sannsynlig å råtne i altfor våt jord. Klaser Canna kan enkelt overføres fra frø, men starter fra rotstokker er raskere og enklere.

Dahlia

Georginer (Dahlia) er en anbefalt blomst til Louisiana sommer, ifølge i Louisiana State University landbruket området. Blomstene er opprinnelig fra Mexico og mellom-Amerika og blomstre produktivt gjennom sommeren og falle før den første frosten. Plantene er 2 til 6 fot høy, avhengig av variasjon og blomst størrelsen er alt fra små pongponger til store middagstallerkenen. Georginer blomstrer i alle farger unntatt blå og kan dyrkes fra frø, planter eller knoller. Blomstene som full sol og vanlige vanning. Ikke bruk Høy nitrogengjødsel på georginer som dette svekker stilkene.

Iris

Iris (Iris) anbefales som god sommerblomst til Louisiana, ifølge LSU landbruket nettstedet. En av de beste iris variantene for Louisiana er varm-klima Louisiana iris, som når en eldre høyde av 3 føtter og blomstrer i en rekke farger fra gult til blått. Iris vokser i full sol eller lys solen i jevnt fuktig, godt drenert jord. Iriser vokse fra rotstokker altfor fuktig jord er sannsynlig å råtne kjøttfulle rotstokker. Iriser kan enkelt overføres 6 til 8 uker etter blomstrer ved å dele rotstokker med røtter i hver divisjon.