Louisiana anlegget identifikasjon

December 18

Louisiana anlegget identifikasjon

Louisiana er en vakker tilstand, grenser av Mexicogolfen i Sør, Texas i vest, Arkansas på nord og Mississippi. Den state høyder gå fra havnivå til 535 føtter. Staten beliggenheten gir det et subtropisk klima, og tusenvis av vakre planter vokser her.

Læring anlegget identifikasjon

Lære om planter begynner med å sammenligne et tre- eller blomst å fotografier av identifiserte trær og blomster. Feltet guider på trær og blomster varierer fra generelle bøker bøker spesielt for et område. Louisiana planter vil være i feltet guider for det sørøstlige USA.Sørøst Louisiana universitetet tilbyr klasser i botanikk for kreditt eller ikke-kreditt. Andre lokale høyskoler vil ofte tilby botanikk og plant identifikasjon klasser. Klasser inkluderer også ekskursjoner, hvor det er verdifullt å ha instruktør hjelpe lære lokale anlegget identifikasjon.Det er elektroniske alternativer for å hjelpe med anlegget identifikasjon også. Universitetet herbaria tilbyr (se referanser) informasjon som du kan søke. Mange Louisiana planter finnes også i nærliggende stater, som har sin egen searchable data bank.

New Orleans botanisk hage

Denne botaniske hagen åpnes i 1936, en arbeider fremgang administrasjon prosjektet, City Park Rose Garden. Den vokste med mye kunst landskapsarbeid og mange plante samlinger. Den ble omdøpt New Orleans botanisk hage i 1980.New Orleans botaniske hagen hadde over 2000 varianter vises før August 2005 skader forårsaket av orkanen Katrina. Et flertall av planter og trær gikk tapt fra vinden skade, flomskader og mangel på elektrisitet i drivhus samlinger. Restaurering av samlingen planter har vært fokus siden orkanen. Hagen gjenåpnet for publikum i mars 2006, og er et godt sted for plante identifikasjon ikke bare fra Louisiana, men fra hele verden.

Louisiana urter og lokale planter

Mange urter kan finnes i Louisiana, fra de sørlige myrene til nordlige åsene. Anlegget identifikasjon er viktig fordi noen planter, som gift eik og poison ivy, forårsake problemer for mange.Louisiana innfødt plante samfunnet utdanner på innfødte og sjeldne planter. Du kan finne og tour mange hager som er med hensikt utviklet av Louisiana lokale planter.

Louisiana sjeldne planter

Anlegget identifikasjon fører til vite mange typer planter, inkludert sjeldne og truede blomster og trær. Profesjonelle og amatører botanikere både rapport der truede planter er funnet i Louisiana. Bevaring og beskyttelse av områder med sjeldne planter å holde Louisianas skjønnhet fortsetter i generasjoner framover.Louisiana Department of Wildlife og fiskeri har faktaark på sjeldne og truede planter, med mange bilder å bistå med identifikasjon.

Eksempler

Louisiana har mange vakre planter og trær. Staten blomsten er magnolia stat treet er cypress. Camellia busker, dag liljer, svart-eyed Susan blomstrer og fantastiske trær som loblolly pines, gråtende piletre, sypresser og flere eik og lønn varianter sørger for vakre landskap.