Løsningsmiddel for fjerne filt penn blekk

September 21

Løsningsmiddel for fjerne filt penn blekk

Ved første øyekast filt-spissen ink flekker på klær og stoff kan tilsynelatende gjøre plagget ubrukelig. Rengjøring Filtpenn, samt andre blekkflekker, kan fra klær enkelt gjøres med litt tid og innsats utnytte stoffer du allerede har på hånden som er effektive og trygge å bruke for å fjerne blekkflekker fra klær.

Forberedelse løsningen

Bruk hairspray på overflaten av plagget påvirkes håndskriften flekken. Spray over lengden på flekken to ganger. Alkoholprosent i hårspray bidrar til å trenge gjennom overflaten flekken og under overflaten av stoffet for å løsne flekken. Hvis du ikke vil bruke hairspray på flekken, kan du bruke billig vodka eller ufortynnet rubbing alkohol i hårspray.

Stedet behandle

Tillat hårspray, alkohol eller vodka suge i plagget en til tre minutter. Løsningen bør ikke tørr, men skal trenge dypt inn i flekken. Bruk en svamp med klokken å alkohol eller hairspray løsningen å trenge flekken. Gni i retning mot klokken å fjerne så mye flekken som mulig før pretreating og hvitvasking flekken.

Pretreat

Presoak plagget i en halv time med hvilken som helst merket av vaskemiddel du foretrekker. Vask plagget ved å hindre at blekk flekker andre plagg. Vask plagget i henhold til instruksjonene i plagget omsorg koden. Avhengig av alvorlighetsgraden av flekken må du følge disse trinnene flere ganger. Bruk din dom for å bestemme om en ekstra behandling kreves.