Løsninger til en ubehagelig Sofa madrass

April 16

Løsninger til en ubehagelig Sofa madrass

En sovesofa er en praktisk måte å tilby sleeping arrangement for gjestene. Varierer i størrelse fra en twin madrass konge størrelse, kaste sovesofaer for å avsløre en metall seng med en tynn madrass i mellom. Mens de er sikkert praktisk, er de ikke alltid den mest komfortable møbel. Det er flere måter å gjøre en sovesofa mer komfortabelt for gjester, spesielt hvis det blir brukt langsiktig.

Erstatning

Hvis du har midler og tiden for å søke, er ett alternativ å erstatte sovesofa madrassen. Over tid får madrasser så skjev og slitt at de bare kan gjøres mer behagelig. Dette er den dyreste løsningen, men det kan også være den enkleste og mest pålitelige. Måle sengen din for å finne ut hvilken størrelse du trenger. Husk å bare kjøpe en sofa madrass som er tykk nok til å legge til komfort, men tynn nok til å kaste enkelt mellom metallramme. Madrasser finnes i nettbutikker, eller du kan kontakte produsenten av sofaen.

Skum dekker

Skum er allsidig og rimelig valg for å øke sovesofa sove erfaring. Dekk sovesofa madrassen med en skum dekket. Mange kan bli funnet hjemme forsyning og sengetøy butikker. Egg sprinkelkasse skum er en billig og lett tilgjengelig. Det kan være lagvis over madrassen og montert arket legge ekstra komfort sovesofa madrassen når det er bruk. For å forhindre skum får også skjev, fjerne den fra sengen og lagre det før plassere sengen.

DIY reparasjoner

En annen rimelig alternativ er å forbedre integriteten til sofa madrass med nye skum og bomull batting. Dette innebærer å kutte åpne madrass og insertimg nye skum og batting som ønsket. Dette er den vanskeligste løsningen, men det er en rimelig måte å revitalisere en gammel madrass. Bruk en skarp kniv til å kutte kanten av det øverste laget av madrass sengetøy. Skyv et stykke myk 2-tommers Møbeltapetsering skum inn madrass. Legge til bomull batting for ekstra komfort. Sy stoffet lukket.

Tre

Noen ganger kvaliteten på madrassen er tilstrekkelig, men metall brikker av rammen kan fortsatt være en plage. Hvis dette er tilfelle, kan tre være det beste alternativet. Legge biter av kryssfinér over springs under madrassen. Dette vil lindre noen av presset av å sove på senga ramme metall folder. Selvfølgelig må du fjerne de tre stykker før opp sengen og lagre dem andre steder.