Løsninger for kjelleren lekkasjer

March 28

Løsninger for kjelleren lekkasjer

Kjelleren lekkasjer kan være farlige ikke bare til et hus å alle eiendeler i trusselen om å bli ødelagt av dvelende mold problemer som kan oppstå med ekstra fuktighet. For disse grunner, er det sterkt anbefalt at kjelleren lekkasjer blir behandlet raskt og effektivt, som ofte betyr å ansette en profesjonell å fikse problemet riktig.

Kjelleren lekkasjer

For fuktighet seeping gjennom betong eller blokkere kjelleren, ofte fuktighet problemet ved å grave ned på utsiden av huset og installere rør for avrenning drenering. Installere et fransk avløp som inkluderer en seks-tommers rør med hull i det lagt oppå en to-tommers seng av ned-skrånende grus rundt hele fundamentet, fører ut til standard drenering rør som dump til avrenning. Før du installerer grus, pels utsiden av kjelleren eller foundation veggene med en vannavstøtende fugemasse. Når tørr og røret er lagt i, fylles ut med grus på toppen av avløpet og da dekke opp med skitt. Dette fungerer for å flytte vann fra en kjeller eller grunnlaget til en dreneringssystemet.

Sprakk kjellervegger

Sprekker i kjellervegger vil ofte lekke vann gjennom fra jorden på den andre siden. For å oppdatere en liten sprekk, bruk en skrutrekker og wire pensel til å skrape miste bort noen sement og sedimenter før vasking og tørking av forkastning. Etter betongen har fullt tørket, forberede sammensatte fyll blandet med latex, eller kjøpe en silicon latex betong fuger, enten skal finnes på den lokale jernvarehandelen. Latex additiv bidrar til å holde sammensatt fleksible og betong sprengning angir og ekspanderer under varierende værforhold. Bruke en sparkel eller drivning pistol til å fylle det sprekken, sikre at blandingen blir inn i sprekken seg selv og ikke bare på toppen av den. For en stor sprekk med jevn vann anbefalt lekkasje er det sterkt en profesjonell rådgivning. Ikke forsøk å løse problemet. Feil kan spre hurtig og forårsake alvorlige foundation problemer hvis ikke behandles umiddelbart og riktig.

Vann Backup

Dessverre, noen ganger kjellere lekker fordi vann sikkerhetskopierer gjennom avløp eller avløp systemet. Dette kan være en indikasjon på at rørleggerarbeid er behov for mindre til alvorlige reparasjoner. Først slange og stupe linjen. Mild, langsom lekker hvor vann er fremdeles drenering, kan avløp-rensevæske brukes. Av avløp rengjøringsmidler er ikke anbefalt for stoppet lekkasjer som dette vil ofte skade rør, særlig i eldre boliger. Fullstendig stoppet tømming eller hyppig ringe drenering problemer, utleier eller en rørlegger.

Kjelleren gulvet fuktighet

Isolere underetasjen som vil tillate installasjon av teppe eller laminat for varme og hindrer fuktighet fordamper i kjelleren. Den mest effektive måten å isolere en underetasje er å første lå ut en 6-mil polyetylen sheeting på gulvet å gi en fuktsperre - men bare hvis gulvet tørt - fangst fuktighet med plast forårsake alvorlige mold problemer.

Neste legge 5/8-tommers kryssfiner toppen 1 ½ til 2 - inches av skum eller kjeks styret underlag. Sikre underlag og kryssfinér til stiftelsen bruker predrilled Tapcom skruene stikker fra betongen. Dette holde gulvet fra å miste varmen gjennom konkrete og hindre ytterligere fuktighet fra seeping gjennom. Installere laminat eller teppe av valg.