Løsninger for et hus med alle slagg blokkere vegger

June 12

Løsninger for et hus med alle slagg blokkere vegger

Et hus med vegger laget av slagg blokker er absolutt robust og tåler mye. Men slagg blokkere vegger kan være ganske stygt og en bestemt design utfordring. Det er strategisk måter som du kan camouflage disse veggene, gjør slagg blokker mindre merkbare til deg selv og andre.

Maling teknikker

Forsiktig maleri og planlegging er en enkel, grunnleggende måte å skjule slagg murvegger. For eksempel kjøpe sjablonger som vil tillate deg å skisse og male en faux teglsteinsfasade. Dette vil forandre slagg blokkere veggene fra noe uønsket noe misunnelsesverdig, gjør det ut som om du har utsatt murstein. Du kan også male en enorm freske på alle slagg blokkere veggene. Gjester og besøkende vil bli så slått av bildene som du har tegnet, er ingen merke slagg blokker.

Stoff paneler

Stoff paneler vil skjule slagg blokken helt og ha en oppvarmende virkning på rommet. Slagg blokken kan gjøre et rom ut kaldere og mindre gjestfrie enn det egentlig er. Paneler av stoff helt eliminere denne effekten og gir rommet en ekstra følelse av tekstur og kos. Plus, de er veldig enkelt å installere. For eksempel henge stenger langs der veggene møte taket eller installere strimler av borrelås-tape på toppen av tak. Bare fest deretter lang paneler av stoff som er lang nok til å dekke gulvet, men ikke overstige det. Velg flere farger eller bare en.

Drill og henger

Investere i en drill med en borekrone som vil trenge inn i sement. Bore skruene i slagg blokk slik at du kan henge innrammede bilder, malerier og plakater. Et stort utvalg av dekorative elementer kan lett skjule veggene. Du må imidlertid være aggressive i å velge et stort antall utskrifter og artikler for å henge slik at du skjule flertallet av veggen. Du kan også installere hyller til den resterende plassen. Dette vil ikke bare enkelt skjule slagg blokker, men gir deg ekstra lagringsplass.