Løsninger for blodsukkerkontroll

December 30

Mengden av glukose i blodet bestemmer din blodsukkeret. Bukspyttkjertelen regulerer kroppens produksjon og utgivelsen av insulin, en hormone ansvar for utløser muskler, fett og lever for å trekke glukose fra blodet lagre som energi. Hvis bukspyttkjertelen ikke er kjøpedyktig produserer insulin for å holde blodsukkeret i det normale utvalget av 82-110 milligram per dl, er du utsatt for en rekke potensielt alvorlige helseproblemer. Disse inkluderer svakhet, bevisstløshet, feil og nerve nyreskader. En kombinasjon av medisinske intervensjoner og hjem rettsmidler kan forhindre dips og toppene i din blodsukkeret som kan forårsake helseproblemer.

Insulin terapi

Hvis bukspyttkjertelen mislykkes å opprettholde insulin produksjon, eller hvis kroppen utvikler en motstand mot insulin, kan du utvikle hyperglykemi eller kronisk høyt blodsukker oftest assosiert med sykdom diabetes. Insulin terapi har blitt brukt til å behandle dårlig insulin produksjon eller insulinresistens siden 1921. Med insulin terapi øker du din tilførsel av insulin ved inntak av syntetisk insulin via en nål. Pumper, som leverer en konsekvent strøm av insulin direkte inn i kroppen fra en pumpe som du ha festet til midje band, eliminere behovet for flere injeksjoner hele dagen og lar deg mer frihet med kostholdet ditt. Insulin terapi er ansett som en sikker og effektiv måte å kontrollere blodsukker, spesielt kombinert med andre former for kontroll.

Diett

Ulike typer mat påvirker blodsukkeret nivå på forskjellige måter. A 2004 studie publisert i "Diabetes" rapporterte at en høy-protein, low-fat og lav-karbohydrat diett betydelig redusert deltakerne blodsukkernivået, antyder at kostholdet kan være en effektiv måte å administrere glucose høyder. Unngå eller begrense mat med høyt nivå av raffinert sukker og mel, i karbohydrater som brød og bakevarer. Disse sukker og mel metaboliseres raskt til glukose i blodet; Bytt til hele korn brød for de fleste produkter brød. Fokuser i stedet på magre proteiner som kylling uten hud eller lav-fett meieri oster. Bare en liten mengde protein omdannes til glukose. High-fiber grønnsaker og frukt som spinat, grønnkål og pærer er også viktige komponenter til glukose-sensitive diett fordi de ikke utløse insulin pigger og hjelpe regulere fordøyelsen. Koordinere dine måltider med medisiner du er tatt, samt opprettholde en konsekvent spise tidsplan, er også viktige komponenter i en glukose kontroll plan.

Øvelse

Opprettholde en sunn vekt er integrert å behandle symptomer på diabetes. Fysisk aktivitet kombinert med et sunt kosthold er en av de mest effektive måtene å opprettholde eller miste vekt. Øvelse positivt effekter produksjon og insulinresistens insulinfølsomhet. En 1996 studie publisert i "Diabetes Care" funnet ut at moderat og høy intensitet trening regimer resulterte i senket blodsukkeret gjennom økt insulin produksjon og mer effektiv bruk av lagrede glukose under aktiviteten. Den mest effektive treningsplan fokuserer på bærekraftig, moderat aktivitetsnivåer de fleste dager i uken. Tretti minutter med aerobic aktivitet som gange eller sykling er fem ganger i uken en effektiv måte å administrere både vekt og glukose. Investere i en hjertefrekvensmåler slik at du kan opprettholde hjertefrekvensen i sin pulssone under treningen.