Løsninger for å bli kvitt huse fluene

August 30

Løsninger for å bli kvitt huse fluene

Har en infisering av alle typer insekt kan være foruroligende for et hus, men husfluen er en spesielt irriterende pest. I utgangspunktet kan du bare merke noen fluer summende rundt hjemmet ditt, men de kan raskt mangedoble fordi utviklingen fra egg til voksen fly kan ta så lite som to uker i varmt vær. Hvis du finner at hjemmet ditt blir overløpt med fluer i sommermånedene, men ikke få panikk. Det er flere måter å håndtere problemet og ditt hjem en fly-fri sone.

Holde rent

Fluene er tiltrukket avdekket mat, klissete søl og andre skitne forhold. Det kan hende at de ofte funnet rundt søppel bokser der rotting matpartikler og andre råtnende organisk materiale kan bli funnet. For å holde flyr ut av hjemmet, sørge for at kjøkkenet og resten av huset er så rent som mulig. Ikke la avdekket mat ut på telleren og tørke opp søl så snart de oppstår. Ta søppelsekker utenfor så snart de er fulle. Kontroller at det er ingen pytter stående vann i hjemmet heller. Fluene er også tiltrukket av andre døde insekter og døende bladene så holde plantene dine i topp stand og tørke opp rusk faller fra dem.

Forsegle mulig Entryways

For å holde flyr ut av huset, sørg for at de ikke har en måte å angi. Hvis det finnes hull rundt vinduskarmer eller dør rammer, forsegle dem med caulk eller wire netting. Kontroller at din Vinduer og dører er utstyrt med skjermer når de er åpne og erstatte skjermer som har hull i dem så snart du oppdager skaden.

Bruk frastøtende Spray

Det er mange fly frastøtende spray tilgjengelig i butikken som er effektive i å holde fluene unna. Spray produktet rundt noen av åpningene på utsiden av hjemmet ditt, for eksempel åpninger i fasader eller rundt døren rammer. Du kan også behandle windows og aircondition vents å hindre flyr inn disse områdene.

Henge limet strimler

Limet strimler, også kjent som fly papir, kan være en effektiv måte å fange fluer som venture inn i hjemmet ditt. Disse stripene har et lim som forårsaker insekter å bli sittende fast til overflaten når de lander. Du kan henge strimler nær innganger til ditt hjem eller områder der du har merket et stort antall fluer. Endre dem regelmessig fordi strimler kan bli full lett hvis du har en stor infestation fluer i ditt hjem.

Holde en Swatter hendig

Det kan virke gammeldags, men en flue swatter kan være et viktig verktøy hvis hjemmet er plaget med fluer. Laget av plast, de er vanligvis ganske fleksibel og har en stor flate padle-lignende overflate som brukes til å treffe fluene når de lander. Fange fluer med en swatter krever ganske gode reflekser, men fordi de dart rundt raskt. Hvis du tilfeldigvis finne et fly, være sikker på å grundig Rengjør og desinfiser overflaten der du har knust den å unngå å tiltrekke flere fluer.