Løsning for vaske gulvene med Salt rester

January 10

Løsning for vaske gulvene med Salt rester

Under kalde vintermånedene salt holder oss trygt fra en skli eller falle og også holder veier uten is og farlige forhold. Når saltet spores inn i hjemmet, men igjen du med opprydding overveldende som må gjennomføres på en måte som fjerner alle salt rester uten å skade gulv.

Støvsuging

Vakuum gulvene regelmessig under kalde vintermånedene når salt er tilstede utendørs. Dette fungerer spesielt bra på tepper, men fungerer også på harde gulv. Når støvsuging tre eller laminat gulv, bruk ikke en beater bar da dette kan skade gulv.

Mopping

Tørke harde gulv overflater med en bøtte med vann. Legge til ca 1 kopp eddik per gallon av vann i bøtte for ekstra rengjøringseffekt. Dypp moppen tilbake inn i bøtte hvert minutt eller så å løslate samlet salt fra moppen.

Advarsler og forsiktighetsregler

Ikke fukte noen tepper som har salt rester, som dette kan smelte noen salt biter og ofte gjør enda mer av et rot. Ignorerer salt buildup vil også etterlate en skyet dis på gulv og kan ofte skade hvis igjen på overflaten for lenge. Dette gjør det viktig å rengjøre gulv regelmessig når salt rester finnes.

Forebyggende tiltak

For å redusere mengden av salt som spores inn i hjemmet, plasser gulvmatter entryways og ta skoene av når du kommer hjem. Disse teknikkene hjelpe sterkt til reduksjon av salt rester som spores i hjemmet og gulv.