Løs teppe støt

March 16

Løs teppe støt

Når en bump blir oppdaget i et teppe, er dette en indikasjon at teppet er løs, strekkes eller ikke installert. Teppet humper er en plage som forvandler det ville ligne en ryddig og varm etasje løsning til en som mangler estetisk appell. Siden gulv vanligvis kommer med en betydelig investering, rette bule tidlig for å unngå skader på teppet. Det finnes noen måter å løse dette problemet.

Utvidelse/sammentrekning

Tepper er utsatt for varme sommermånedene og Utvid vinteren. Et teppe med støt sommeren kan ikke ha dem om vinteren bare fra ekspansjon og sammentrekning av sin vevd fiber. Med et tilstrekkelig isolerte rom og sette termostaten på en mild temperatur, kan drastisk temperatursvingninger i rommet unngås.

Korrigere

Kanskje, i den opprinnelige installasjonen, teppet ble installert feil. Dette kan korrigeres ved å installere teppet. Fjerner rommet møbler og rulle opp teppet. Inspisere tack strimler som grep undersiden av teppets kanter - Sørg for at det er nok av dem installert rundt interiøret. Sjekk omkretsen av rommet. Hammeren ned ytterligere tack strips hvor nødvendig.

Plasser teppe rulle i den ene enden av rommet, og rull den ut, legging kantene på tack strimler. Bruke teppe båre for å strekke teppet over tack strimler og en kneet kicker knytte kantene til tack strimler. Jobb deg rundt i rommet, fra midten av en vegg til hjørnene.

Nytt strekker

Nytt stretching er nødvendig når et teppe har utvidet fra varme eller bruk og har nå støt i den. Dette er ofte sett i tepper installert i slutten av vinteren, når det er veldig kaldt, men ofte raskt etterfulgt av en varm vår. Det er ikke nødvendig å fjerne hele teppet re strekke den. I stedet arbeider innen støt, løsne den kanter, og bruke teppe båre for å strekke teppet, fra indre av teppet og arbeider mot kanten. Tack teppet ned med en kneet kicker.

Teppet vedlikehold

Det er også lurt å undersøke prosentandelen av fuktighet i rommets luft. Økt fuktighet årsaker kondens som gjennomsyrer teppet med fuktighet. Dette fuktighet ikke bare bidrar til teppe ekspansjon. Det kan også oppmuntre mold og mugg utvikling og redusere levetiden til teppet.

Teppet vedlikehold inkluderer vanlig støvsuging, periodiske dyp rengjøring og tilstrekkelig ventilasjon. I fuktig luft, regelmessig bruk av en avfukteren fjerner og kondenserer fuktighet fra luften i vann som kan helles i avløpet. Vanlig teppe vedlikehold vil redusere utviklingen av teppet støt.