Løs hodegjerder

March 16

Løs hodegjerder

Headboards kan legge pizazz og funksjonaliteten til alle soverom. De kan finnes i nesten enhver stil og monteres direkte på veggen bak sengen eller knyttet til sengen selv og presset mot veggen. Når du oppdager at din headboard er løs, diagnostisere problemet og fikse det å unngå ytterligere problemer.

Årsaker

Headboards kan løsne over tid og gjennom bevegelse. Hvis du har barn som bryter eller spille på sine senger, er deres hodegjerder sannsynlig å løsne. En headboard kan også løse hvis du kaste og slå ofte mens du sover. Konsekvent bevegelse fører til styret til å flytte, spesielt når den er koblet til sengen og nøtter å løsne av bolter.

Diagnose

Hodegjerde er faktisk løs og unsturdy natur sengen er ikke et resultat av et annet problem, som en av bena løsne, må du diagnostisere problemet. Hvis senga headboard er knyttet til sengen selv, trekke sengen fra veggen og undersøke montering bolter på hodegjerde. Vrikke hvert utsatt mutter eller bolt med fingrene til å se hvor mye fleksibilitet det har; Det bør være ingen. Hvis hodegjerde monteres separat på veggen, skyv sengen bort og inspisere hodegjerdes mounts.

Verktøy

For å stramme en løs headboard, trenger du et par verktøy. Ratchet håndtak og socket er ideell, men du kan ofte fullføre jobben med åpne slutten skiftenøkler som tilsvarer størrelsen på muttere og bolter i hodegjerde. Ved montering verktøy for jobben, rekruttere assistent for å gjøre jobben enklere. På noen senger, må du fjerne madrassen og boks våren til hodegjerde bolter. Denne prosessen kan være vanskelig på egenhånd.

Reparasjon

En gang du har utsatt ventilens løpende mutter eller bolt, uansett om det er på en headboard knyttet til sengen eller montert på veggen, finne riktig størrelse for fastnøkkel eller kontakten. Plasser en fastnøkkel eller socket på hodet av bolten og skru mutteren ved å dreie den med en annen fastnøkkel eller socket. Slå mutteren før det stramme tett. Unngå overdreven stramming, som gjør så kunne kle boltens tråder og gjøre mutteren vanskelig å fjerne hvis nødvendig.