Lonicera skadedyr

May 27

Lonicera eller kaprifol, er en stor gruppe av busker og vinstokker populært vokst for deres duftende blomster klynger. Plantene er halvt eviggrønne, eviggrønne eller løvtre duk nyanser av rosa, lilla, gule eller oransje. Lonicera er utsatt for mange skadedyr.

Pansrede skalaer

Pansrede skala er en vanlig lonicera pest. Flat, platelike insekter er omtrent 1/8 tommer i størrelse og lever på anbudet anlegget områder, forårsaker wilting, gulfarging og den høye saltholdigheten. Skadedyr også føre til flekker og misfarging på løv og kvister. Infested bark ofte sprekker og utskiller tyggegummi.

Bladlus

Lonicera er sannsynlig å bli befengt med bladlus. Liten, myk insekter kommer i forskjellige farger avhengig av arter og skade planter ved å suge sap med lang munn deler, forårsaker gule, forvrengt og krøllet løvverk. Insekter skiller også klissete honeydew som fører til utvikling av sotete mold sopp.

Løvverk fôring Larvene

Larvene lever på planter under små teltformede hulrom de skaper ved å rulle løvverk og knytte den sammen med deres silke. Løvverk fôring Larvene spiser ofte hele blader inkludert stammer. Stor skade fører til dieback og eventuelt død av anlegget.