Lokale planter til tundraen

July 11

Lokale planter til tundraen

Tundraen er kjent for dyr som isbjørn, og caribou samt ulike arter av ulver og rev. Bilder av denne snødekte landskap gjør det vanskelig å tro at det er planter innfødt til tundraen. Disse plantene er vanligvis dekket av snø i løpet av vintermånedene, men våren tilbake til livet i løpet av våren Tin. Disse plantene omfatter alt fra moss helt til høye trær, opprinnelig området.

Arktiske Moss

Arktiske moss vokser nederst på de forskjellige vannene. Mye som sine moss fettere har arktiske moss faktisk røtter men rootlets samt svært små blader som vanligvis bare så tykk som én celle. Arktiske moss er en langsom voksende plante med sin stammer lever opp til ni år og bladene leve helt opp til fire. Denne mose har tilpasset kaldt klima ved å lagre næringsstoffer at den nye bladene vokse i neste sommer. Det er den tregeste voksende typen moss noensinne spilt av forskere.

Arktiske Willow

Arktiske willow er en sideveis voksende tre som vokser i kalde tørre steder på tundraen. Arktiske willows er en av de få plantene på tundraen som faktisk vokser en busk. Det vokser i mange forskjellige former og noen ganger har en lang etterfølgende gren som røttene der det berører. Bladene av arktiske willow er en mørk grønn og blomstene som den produserer er oppreist piggene som er brun og unisex i naturen. Dens ' grunne rotsystem innrømmer den å overleve og selv absorbere næringsstoffer fra permafrosten som vanligvis omgir det i den arktiske tundraen.

Bearberry

Bearberry er en innfødt tundraen plante som vokser lav til bakken. Den har fine silke hår på blader og blek rosa og hvite blomster. Dette anlegget er innfødt til tundraen, men utelukkende finnes ikke det. Det er funnet i Nord-California, Oregon, Washington, Alaska og Montana. Det er også funnet i andre nordlige land som Grønland og i det nordlige Eurasia. Disse lav plantevekst tillater dem å holde vinden. De silkemyke hvite hår fungerer sammen med lave veksten å isolere anlegget og holde den fra å oppleve full effekten av arktiske vind chill.

Kubjeller

Kubjeller er en blomst som har 6-til-8-tommers stammer og fem til åtte individuelle kronblad. Fargen på den pasque blomster kronblad spenner fra en mørk lavendel å være nesten hvit i fargen. Disse blomstene bare vokse på sørover mot skibakkene på tundraen. Som alle planter innfødt til tundraen er Kubjeller en lav voksende plante. Mye som bearberry er det også dekket av fine silkeaktig hår. Hårene i kombinasjon med lave veksten holde det fra full virkningene av arktiske vind chill. Disse blomstene er vanlig i naturen og kan finnes overalt fra vestlige Nord-Amerika helt til Alaska.