Lokale planter & Rock landskap ideer

January 11

Lokale planter & Rock landskap ideer

Hvis ideen om landskapsforming er å holde tunet og planter så naturlig som mulig, bruke innfødte planter og steiner for å din gårdsplass gli inn i omgivelsene. Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), opprinnelige floraen tendens til å være hardføre, som det har tilpasset klimaet der den vokser. Det også en tendens til mer sykdom og tørke-motstandsdyktig enn hybrider eller ikke-innfødte planter.

Rock hager med urter

Velg innfødt steiner for hagen din. Hvis du bor i Wisconsin, Nord eller Sør-Carolina, Vermont eller New Hampshire, bruke granitt lage din hage. Hvis du bor i Indiana eller Tennessee, bruke kalkstein eller river rock eller marmor for naturlig i Alabama.

Plasser steinene og små blokker i ulike deler av gården, plassere dem så naturlig som mulig-ingen geometriske mønstre eller rette linjer. Deretter synke dem noen få centimeter til tomme i bakken slik at de ser som om de har vært der i noen tid. Kjøpe wildflower frø på din lokale planteskole eller hage delen av din lokale super senter. Arter som vanligvis utvikler fra disse frø er veggpryden, coreopsis, forget-me-nots, Shasta tusenfryd, babyens pust, foxglove, svart-eyed Susan, purple coneflower og valmuer, som vil fylle din hage med dyp gul, blues, appelsiner og rosa. Forberede jorden, og deretter strø frøene i jorden rundt fjellet. Som disse innfødte planter vokser, vil de gi en ramme for din opprinnelige bergarter, mens du fremdeles holder i harmoni med den naturlige følelsen av omgivelsene.

Hevet Rock senger med opprinnelige Plantings

Opp hagen senger er stor for områder av verftet der jord må endres, enten det er for surt, ikke Sure nok, for fuktig eller for full av leire. Legger til et hevet sengen, kan du fylle den sengen med førsteklasses matjord og vokse friske planter i et område av hagen din som du ikke trodde var mulig.

Samle urfolk steiner, steiner og steinblokker og stable dem slik at veggene i hevet sengen er en fot høy. For en mindre strukturert utseende, kan du utforme sengen i en fri form mønster, ikke rektangulære eller oval. Husk å bruke mørtel for å holde steinene sammen. Plante innfødte planter med varierende fargemønstre. Samle wildflower frø og plante dem i naturlige rock sengen.

Rock kanter og lokale planter rundt et tjern

Hvis du har en dam i hagen din, er en fin måte å bruke innfødte planter og steiner av fôr på utsiden av dammen med forskjellige innfødte steiner. Steinene arbeider for å danne en naturlig ramme rundt dammen. I tillegg til steiner, kan du plassere villblomster i dusker rundt dammen, spesielt i områder der du trenger å skjule dammen pumpe ledninger og slanger. Bakgård Gartner foreslår du bruke planter som vil over dammen. Disse tilleggene vil gi dammen et mer naturlig utseende.