Lokale planter eller blomster til Colorado

December 31

Lokale planter eller blomster til Colorado

En innfødt plante er som vokser naturlig i naturen. Det er mange grunner til å vokse lokale Colorado planter. En populær grunn er å redusere hage vanning. Lokale planter pleier å trives på uansett regn naturen gir; de trenger sjelden vann. En annen populær grunn er å bevare arter. Uansett dine grunner, skjønt, det er mange attraktive, lettstelt lokale Colorado planter å velge mellom.

Aspen tusenfryd

Noen ganger kalt "prangende daisy" eller "ENG fleabane," Erigeron er speciosus en flerårig wildflower med små, 1½ - til 2-tommers blomster med en gul sentrum og hvite kronblader. Det vokser 12 til 24 inches høy, er hardfør, lett å vokse, og trives i full sol.

Svart-eyed Susan

En annen daisy-liknende blomst, Rudbeckia hirta, har oransje eller gule kronblad med hevet svart senter. Det vokser opp til 2½ fot høy, elsker solen, og tankene ikke tørre perioder. Dette staude finnes faktisk ofte vokser vilt i tørr fjellenger.

Blå Lin

Adenolinum (Linum) lewisii vokser opp en fot høy solrike, tørre steder. Dette staude funksjoner rikelig blå blomster og er lett å vokse. Men alle deler av anlegget er giftige hvis spist og noen følsomme individer kan oppleve en allergisk reaksjon bare fra berøre anlegget.

Colorado Columbine

Staten blomsten av Colorado, Aquilegia caerulea elsker både varme, tørre steder eller kjølig, skyggefulle områder. Den blomstrer i nyanser av blå, hvite og lilla fra juni til August og vokser opp til 2 fot høy. Dette staude er lett å omsorg for så lenge det er gitt godt drenering jord.

Oker

Det er mange arter av Solidago spp., men alle er gyllen gul. Noen foretrekker tørre steder i solen, mens andre foretrekker fuktige områder. De fleste blomstrer i slutten av sommeren eller høsten og alle er utmerket attraktorer bier og fordelaktige insekter.

Lupine

Lupinus argenteus gir høy (opptil 2 1/2 fot) stammer med rikelig store klynger av blåaktig eller lilla blomster. Dette staude er ikke spesielt om plasseringen så lenge den har full sol og godt drenering jord.

Rocky Mountain ville Iris

Iris missouriensis er en lett-sprer flerårig med lange blader i bunnen og en 2-fots stilk toppet med to til fire blomster. Blomstre fargene omfang fra hvit til blåaktig lilla og ofte har gule flekker på hvert kronblad.