Logg Splitter problemer

October 10

Logg Splitter problemer

Enkelte gjør bruk av en logg splitter mer praktisk enn andre metoder. Veldig myk tre logger som er mindre 6 inches i diameter kan lettere deles med en 6-pund maul. Ved hjelp av en logg splitter i denne situasjonen kan være bortkastet tid. Logg splittere brukes vanligvis for deling ved og i de fleste tilfeller kommer ganske praktisk. Før noe går galt, dvs.

Hydraulisk Logg Splitter

Knop i tre kan være et stort problem for manuell hydraulisk Tømmerkløyvere. Selv med en 10-tonns innflytelse, denne typen splitter sjelden deler gjennom knop. Hvis mindre knop ligger på motsatt side av hverandre, har denne splitteren en god sjanse til å dele loggen mellom to knuter.

Elektrisk Logg Splitter

I tillegg mekaniske problemer forårsaket av dårlig pleie og vedlikehold, er det største problemet med elektrisk Tømmerkløyvere mangel på mobilitet. Elektrisk splittere er begrenset til områder med strøm og er ikke egnet til å ta inn i skogen.

Gass Logg Splitter

Gass-drevet Tømmerkløyvere er mest effektive når sammenlignet med andre alternativer. Et problem med gass splittere er de pleier å være veldig store og tunge. I de fleste tilfeller, er lastebil eller tilhenger nødvendig å flytte en.

Stell og vedlikehold

Rengjør alltid en logg splitter etter bruk eller sap fra loggene får splitteren for rust. Rense din logg splitter med mineral ånder, følger ved å bruke en bil polsk alle metall områder. Alltid lagre en hydraulisk Logg splitter med avtappingsventil åpne for å unngå tap av hydraulisk væske. Kontroller at spaker og pumper er fullt trukket så stempler ikke utsettes. Dette øker levetiden på gummi selene og pakninger. Riktig Stell og vedlikehold forhindre mekaniske problemer.